Det blir bekreftet at Liverpools franske angriper er blitt påført et nytt brudd. Pepe Reina og Xabi Alonso startet for Spania.

Fra Frankrike blir nå bekreftet at Djibril Cissé har brukket den høyre skinnleggen.  Dette er ikke samme benet hvor han fikk sitt doble brudd forhalvannet år siden.

Det umiddelbare inntrykket, ikke minst etter å ha sett Cissé på båren i diskusjon med legeteamet, er at dette er en mindre alvorlig skade enn hva som gjorde at spissen mistet mye av 2004/05 sesongen.

Det er bare å ønske den uheldige fotballspilleren god bedring og håpe at han er hurtigst mulig tilbake på banen igjen.

To røde startet for Spania
Litt overraskende var Pepe Reina keeperen som ble benyttet fra start, da Spania i kveld har generalprøve mot Kroatia.  På den sentrale midtbanen var paret Xabi Alonso og Xavi.

Ved pause stod det 0-1 for Spania, etter et selvmål av Pablo.

Reina var en av fire som ble byttet ut i pausen.  Santiago Canizares gikk i mål, mens antatt førstekeeper Iker Casillas ikke ble benyttet.  Luis Garcia kom også inn ved starten av 2.omgang.

Xabi Alonso var en av fem spanjoler som spilte i samtlige 90 minutter.  Sluttresultatet ble 2-1 til Spania, etter at Mariao Pernia utlignet og Fernando Torres satte inn seiersmålet på overtid.