Skuffet og frustrert Ablett

Med fem tap på sju kamper har ikke Gary Ablett fått noen god start på karrieren som reservelagsmanager i Liverpool. Etter gårsdagens tap for Bolton ble rynkene i panna enda dypere.

Liverpools reservelagsmanager Gary Ablett uttrykker i dag skuffelse og frustrasjon over gårsdagens 1-0 tap for Bolton i Leyland. Bolton vant på et mål som Liverpool-leiren mente burde ha vært annulert for offside før Richard Vaz Te sendte ballen forbi David Martin, og de røde hadde en rekke sjanser til å score. Men Boltons fysiske og direkte spillestil viste seg til slutt å være uoverkommelig.

- Dette var en fæl måte å avslutte 2006 på. Jeg har sagt til spillerne at vi etter jul må komme raskt i gang med treningen igjen og jobbe hardt, sier Ablett til liverpoolfc.tv.

- Vi har nå tapt fem av sju kamper, og det er ikke akseptabelt for Liverpool FC. Våre resultater er rett og slett ikke gode nok for øyeblikket. Så enkelt er det. Vi er bedre enn dette, og målsettingen må være å vise det, legger han til.

- Igjen hadde vi ballen mye uten å få noe ut av kampen. Det var bare det siste kvarteret at vi klarte å legge virkelig press på Bolton. Det spørs om ikke målet deres var offside, men jeg lurer på hvorfor vi ikke viste slik vilje fra start av som vi gjorde det siste kvarteret. Det må vi i staben og spillerne prøve å finne ut av.

- Jeg satte inn store Godwin Antwi på topp de siste 20 minuttene, og han ga oss mer styrke. Vi følte at Craig Lindfield ikke kom til sin rett der ute, mot to store og sterke midtstoppere. Godwin klarte å bringe dem ut av balanse, og han forandret kampen slik at vi begynte å skape målsjanser.

- Danny Guthrie og Besian Idrizaj fikk forsøk reddet på streken, og vi hadde flere skudd som ble blokkert. Våre dødballer var meget bra, men vi hadde ingen som ofret seg i duellene inne i feltet.

Fotballtyven bak lås og slå
Innbruddstyven som spesialiserte seg på å bryte seg inn i husene til profilerte fotballspillere og rundstjele dem mens de spilte kamp, er nå satt bak lås og slå.

James Birch (20) brøt seg inn i husene til hele seks spillere. Innbruddet i Jerzy Dudeks hus på Wirral har fått mest publisitet. Men også fem andre Liverpool- og Everton-spillere har lidd samme skjebne, nemlig Peter Crouch, Daniel Agger, Florent Sinama-Pongolle, Andy van der Meyde og Tony Hibbert.

James Birch, som er fra Tuebrook i Liverpool, har også tidligere blitt straffedømt for tyveri. Innbruddene skal angivelig ha blitt utført i et forsøk på å slette kokaingjeld. Nå må 20-åringen sone 2,5 år i et ungdomsfengsel.