Snø stopper reservene

Sterkt snøfall i Wrexham har ført til at kveldens reservelagskamp mot Birmingham er utsatt. Jose Reina skulle gjerne hatt en Thierry Henry i Liverpool.

Liverpools reservelag skulle i kveld ha spilt kamp mot Birmingham. Den kampen er imidlertid utsatt, etter at Liverpools hjemmearena i reservelagsserien, Racecourse Ground i Wrexham, i dag ligger dekket av ett 10-15 centimeter tykt snølag. Ny dato for kampen er foreløpig ikke fastsatt.

Reina etterlyser en Henry
Liverpools problemer i angrepsvei er vel dokumenterte den siste tiden, og i dagens Liverpool Echo går Jose Reina ut og etterlyser en Thierry Henry også i Liverpools mannskap. Den spanske keeperen erkjenner hvilken klassespiller franskmannen er, og mener at de røde mangler en spiss med hans kvaliteter etter gårsdagens tap.

Reina peker rett og slett på Henrys spill og kvaliteter i går som forskjellen på lagene.

- Arsenal er et av de sterkeste lagene vi har møtt siden jeg kom til Liverpool. Henry og Fabregas er store spillere. For meg var Henry nøkkelspilleren i gårsdagens kamp. Han var uten tvil deres beste spiller, mener Liverpool-keeperen.

- Han var involvert i alt de foretok seg, og når du har en slik spiller på laget kan alt skje. Det er alltid farlig når noen har en slik mann i angrepsrekka. Han avgjorde kampen for dem. Det er ikke mange spillere av hans type i verden, og jeg skulle ønske vi hadde hatt en. Hver gang han hadde ballen, var det fare på ferde. Han skapte så mange problemer for oss i første omgang at vi nesten ble litt redde for han. I andre omgang ble det litt bedre, og vi hadde noen sjanser, men når du spiller mot en kar som Henry vet du at du kan bli straffet, uttaler han.

Liverpool har fortsatt en viss avstand ned til Tottenham og Arsenal bak seg på tabellen, i kampen for en plassering blant de fire beste. Men de rødes form har vist en faretruende nedadgående kurve.

- Vi må se fremover, og kjempe for å nå våre mål nå. Vi må fortsatt ha troen på at vi kan ta igjen Manchester United og bli nummer to. Vi må være positive for å sikre at vi ender blant de fire beste, konkluderer Reina.

- Det blir nå veldig viktig å vinne på onsdag. Vi har hjemmekamp, og vi vet at det blir en helt annerledes kamp enn i går. Det blir ingen lett kamp, men vi trenger de tre poengene. Det viktigste nå er å slå tilbake, samt å lære av Arsenal-kampen, legger han til.

Når det gjelder utvisningen av Xabi Alonso, så hadde Liverpool-keeperen også en kommentar til denne.

- Jeg snakket med Xabi, og han fortalte at han gled. Han kunne ikke skjønne hvorfor han fikk sitt andre gule kort for dagen.