Sociedad vil låne Agger

Real Sociedad ønsker å låne Daniel Agger for neste sesong, og Rafael Benitez skal ikke være fremmed for tanken. Rafa vurderer også Dirk Kuyt igjen. Nye problemer for Smicer foran VM.

Den spanske avisen El Mundo Deportivo melder at Real Sociedad har forhørt seg omkring situasjonen til Daniel Agger i Liverpool, med tanke på å bringe han til Spania på et låneopphold neste sesong. Den 21 år gamle midtstopperen fikk bare fire kamper for Liverpool denne våren, etter overgangen fra Brøndby i januar. Hovedsakelig grunnet skader. Rafael Benitez vil nå vurdere om han skal la den unge dansken gå på et års låneopphold til La Liga-klubben, og skal i følge rapportene i spansk presse ikke være fremmed for tanken.

Rafa vurderer Kuyt igjen
I følge flere britiske aviser, blant annet Liverpool Daily Post , The Times, Guardian, Mirror og The Independent, skal Rafael Benitez igjen ha kastet sine øyne på Feyenoord-spissen Dirk Kuyt. En spiller som Newcastle visstnok også følger med argusøyne. Nederlenderen blir betraktet som en av Europas mest målfarlige spisser for tiden, og er naturlig nok en viktig del av den nederlandske VM-troppen.

I fjor sommer verdsatte Feyenoord sin spiss til 18 millioner euro (£12.67M), noe som Liverpool da syntes var for høyt. Kuyt har gjort fenomenale 71 mål på 101 ligakamper for Feyenoord (96 mål på 140 kamper totalt for klubben), etter at han ankom fra Utrecht for tre sesonger siden. 22 av disse scoringene har kommet denne sesongen. Han har tre år igjen av kontrakten med sin nåværende klubb.

- Feyenoords president har fortalt meg at Liverpool igjen vurderer meg, men dette er ikke i mine hender. Jeg har flere valgmuligheter når det gjelder en ny klubb, men dette er nå opp til Feyenoord. Jeg trives i min nåværende klubb, men ville ha likt å spille i Premier League. I fjor sommer var jeg nær ved å flytte til England. Akkurat nå foretrekker jeg å konsentrere meg om VM, da mine håp om spill i Premier League ikke behøver å bli realisert nå heller, sier spilleren selv om saken.

Ytterligere skadeproblemer for Smicer
Tsjekkia har kalt inn Rangers-spilleren Libor Sionko til VM-troppen som en mulig erstatter for Vladimir Smicer. Den tidligere Liverpool-spilleren vil nå i følge rapportene slite veldig med å rekke mesterskapet i Tyskland, etter at han har slått opp igjen en kneskade på trening.