Speedy drømmer bare om Liverpool

Mark Gonzalez kan nesten ikke vente på hva man håper blir en endelig vellykket søknad om arbeidstillatelse. Ronnie Whelan ser fram til å se ny ving på Anfield.

På langt og tungt gress i Dublin viste Mark Gonzalez nok til ytterligere å styrke apetitten blant Liverpools supportere, da hans Chile vant 1-0 i privatlandskamp mot Irland.  Den hurtige og målfarlige venstrevingen venter nå i spenning på den nye søknaden om arbeidstillatelse som Liverpool vil levere 1.juni.  Fra Anfield har man langt større forhåpninger nå enn ved forrige søknad og hoverpersonen selv innrømmer at han tenker knapt på annet enn å spille i Premier League for de helrøde.

- Jeg kommer til å reise tilbake for å trene med Liverpool igjen, men nå må jeg vente på min arbeidstillatelse, forteller Gonzalez til Liverpool Echo.

- De måtte låne meg ut til Real Sociedad inntil min arbeidstillatelse kunne komme igjennom, men alt går bra for øyeblikket og jeg har hatt mye støtte fra Rafa.

- Jeg hadde ikke anledning til å se finalen i FA-Cupen, men jeg ble veldig glad da jeg så at vi hadde vunnet.  Nå ser jeg bare fram til å spille for Liverpool så fort som mulig.

- Det har lenge vært en drøm å spille i Premier League, og nå er det så nære.  Det eneste jeg har tenkt på er å spille for Liverpool.

- Det har vært frustrerende angående arbeidstillatelsen, og vi må fortsatt vente, men forhåpentligvis vil alt nå gå som det skal.

- Jeg snakket med Xabi Alonso før jeg reiste til Real Sociedad og jeg spiller sammen med hans bror, Miguel.  Jeg kan nesten ikke vente til jeg får snakket med Xabi igjen, og kan knytte meg til troppen.

- Angående kampen mot Irland skulle jeg virkelig ha scoret, men det viktigste var at vi vant.  Nå ser jeg bare fram mot å spille på Anfield.

Den gamle kjempen på midtbanen til Liverpool og Irland, Ronnie Whelan, var også tilskuer på Lansdowne Road, og likte det han så av Mark ”Speedy” Gonzalez.

- Jeg synes han gjorde det bra, fortalte Ronnie.  – Han synes å være en type spiller som vi ikke har i Liverpool.  Han er kjapp, han er en angripende venstrekant og han viste noen flotte forseringer i første omgang.  Han utfordret stadig forsvaret.

- Jeg synes ikke Chile har noe stort lag, men når han kommer til Liverpool vil han få flere muligheter til å utfordre.  Når han spiller med bedre spillere vil han også gjøre det enda bedre.  Han er noe å se fram til.