Spennende trekning på fredag

Klokken 13.55 fredag får vi vite hvem som blir Liverpools motstander i semifinalen i FA-cupen. Rafa mistet aldri troen på spissene. Aurelios agent bekrefter samtaler.

Alle røde venter nå i spenning på fredagens semifinaletrekning i FA-cupen, etter gårsdagens nedslakting av Birmingham. Sammen med Liverpool er også West Ham å finne i hatten, mens Chelsea og Newcastle gjør opp seg i mellom på Stamford Bridge i kveld. Den siste kvartfinalen er Charlton – Middlesbrough i morgen kveld.

Det er allerede klart at Liverpool vil bli tildelt kule nummer 4 i trekningen, som finner sted i Soho Square klokken 13.55 på fredag. Liverpools semifinale blir spilt helgen 22.-23.april.

- Jeg mistet aldri troen på spissene
Rafael Benitez sier i dag, med krav om å bli trodd, at han aldri mistet troen på sine spisser. Han insisterer til liverpoolfc.tv på at han hele tiden visste at hans frontmenn ville levere varene, og etter 7-0 over Birmingham kan han nå svare kritikerne. 15 mål på de tre siste kampene, og ni av disse gjort av spissene, lar seg så absolutt høre.

- Jeg har hele tiden sagt at jeg har troen på mine spisser, fordi dette er kvalitetsspillere. Det er ikke normalt å gjøre 15 mål på tre kamper, men det var heller ikke normalt at vi gjorde så få mål som vi gjorde i en periode der vi skapte mange sjanser, slår manageren fast.

Aurelios agent bekrefter samtaler
Vi skrev tidligere i dag om rapporter fra Spania som fortalte at Valencia-backen Fabio Aurelio hadde blitt enig med Liverpool om en treårskontrakt. Nå har Aurelios agent bekreftet til Sky Sports sitt nettsted at Liverpool er i samtaler med hans klient med tanke på å fullføre en overgang til Anfield for brasilianeren.

26-åringens kontrakt med Valencia går ut etter sesongen, og den spanske klubben har ikke klart å overtale sør-amerikaneren til å signere en ny avtale.

- Vi har lagt frem et tilbud til spilleren, men har så langt ikke fått noen respons, forteller Valencias sportsdirektør Javier Subirats.

Respons har imidlertid altså Liverpool fått, når de ønsket å åpne samtaler med venstrebacken, og det ventes at en kunngjøring i så måte er nær forestående. Spillerens agent, Juan Rigger, sier at samtalene pågår, men benekter at avtalen allerede er på plass, slik som de spanske kildene hevdet.

- Vi har åpnet kontakt med Liverpool, og ting går bra. Men vi forhandler fortsatt, og ingenting er avgjort, siteres Rigger.

Aurelio selv sier på sin side at hans fremtid nå ligger i hendene til hans agent.

- Dette er en sak for agenten min. Han vet alt som skjer, uttaler brasilianeren.