Spill for Brann og Liverpool!

Har du drømt om å spille for Liverpool - i angrepsrekke med Ian Rush og John Barnes? Og plage livet av Per Egil Ahlsen og Per Ove Ludvigsen på stopperplass hos Brann?

Lørdag 15 juli, på fotballfestivalen FotballFlora i Florø, kan du oppfylle drømmen! Der møtes legendelagene til Liverpool og Brann med Bruce Grobbelaar, Phil Neal, Ian Rush, John Barnes, Per Egil Ahlsen, Fritjhof Wilborn, Helge Karlsen og Per Ove Ludvigsen i spissen.

Til inntekt for Right To Play
Alt du trenger å gjøre for å oppfylle guttedrømmen er å by på en plass i lagoppstillingen til kampen Liverpool – Brann i Florø lørdag 15 juli. Du legger inn bud på nettauksjonsstedet QXL eller på www.fotballflora.no . Får du tilslaget går hele beløpet du byr til inntekt for Right To Play sitt humanitære arbeid. Right To Play, der Johan Olav Koss er leder, bruker lek og idrett som arena for utvikling av barn og unge i verdens mest vanskeligstilte områder.

- FotballFlora fokuserer på lek, samhold, glede og utvikling. Derfor er vi svært glade for å kunne bidra til at barn i disse områdene kan komme litt nærmere den priviligerte oppveksten vi i verdens rikeste land kan oppleve, sier arrangør av FotballFlora, Per Øyvind Helle. Han er både Liverpool- og Brann-supporter, og vil nok selv legge inn bud i håp om en spissomgang med Rush og en stopperomgang med Ahlsen.

En sak for Vollvik…
- Men egentlig håper vi på at folk med litt mer ”krutt” på bankkontoen brenner av noen saftige bud, smiler Helle. Og en kar som Idar Vollvik som selv har realisert mange av sine guttedrømmer, kan kanskje tenne på dette?

- Vollvik er en kjekk kar, liker folk som får til ting, har nostalgialderen inne, og har engasjement både for Brann og humanitært arbeid, så han oppfordres til å by ja, smiler Helle.

Pakketur fra Bergen
Sommerfestivalen FotballFlora er det største årlige arrangementet i Florø, og inneholder i år blant annet konserter med DumDum Boys og Gerry and the Pacemakers og NM i Fotballquiz foruten hovedattraksjonen Brann – Liverpool.

- For Liverpool- og Brann-supportere som ønsker å oppleve den flotte festivalen vår, og det tror vi er mange, har vi fått i stand en pakketur med M/S Showboat fra Bergen. Dette blir sosial sommermoro i onside med løpenoter til, smiler Helle.

---

Fullt program og lagoppstillinger for FotballFlora finner du på www.fotballflora.no

Liverpoollaget kan bli noe endret utfra dette uttaket, men de største profilene som Ian Rush, John Barnes, Phil Neal, Bruce Grobbelaar, Alan Kennedy, Ronnie Whelan, Neil Ruddock og Jan Mølby er sikre navn.

Liverpool skal også møte et Norsk All Star Team i Ålesund torsdag 13 juli på Color Line Stadion. Også til denne kampen auksjoneres det ut 1 plass i lagoppstillingen til Liverpool – og 1 på det norske laget. Se www.qxl.no