Spissene gir Rafa hodebry

Rafa påstår han har problemer med å bestemme seg for hvilke spisser han skal benytte i morgen. Queudrue med for Fulham likevel. Banebytte for Victory Shield. Cissé på SportN.

Rafael Benitez uttalte på dagens pressekonferanse at han lider valgets kvaler når han skal velge ut spissduoen til morgendagens kamp mot Fulham. Både Robbie Fowler og Craig Bellamy gjorde to mål i sine siste opptredener for klubben, men spanjolen har også blitt imponert over formen til Dirk Kuyt og Peter Crouch på trening.

- Det er viktig at spissene scorer mål, og de har gitt meg et luksusproblem med tanke på morgendagen. Bellamy og Fowler gjorde begge to mål den siste uken. Kuyt scorer også jevnt og trutt, og Crouch spiller bra. Men dette er en problemstilling jeg liker å ha, uttalte Rafa.

- Robbie er en veldig god avslutter når laget spiller bra og skaper sjanser. Vi vil gjøre mål når han er inne i feltet. Men jeg kan si det samme om Bellamy, Crouch og Kuyt også.

Som vi nevnte tidligere i ettermiddag tydet formasjonstreningen på Melwood i dag imidlertid på at Rafa allerede har bestemt seg for å benytte Kuyt og Crouch på topp i morgen.

Queudrue spilleklar likevel
Fulhams venstreback Franck Queudrue har noe overraskende blitt spilleklar til morgendagens kamp på Anfield. Han har kommet seg nok etter en ankelskade til at han er inkludert i London-klubbens spillertropp. Lagets kaptein, Luis Boa Morte, har i tillegg blitt spilleklar etter en hamstringstrekk han pådro seg mot Blackburn forrige helg.

Fulhams tropp: Lastuvka, Volz, Knight, Christanval, Pearce, Rosenior, Diop, Brown, Boa Morte, Radzinski, Jensen, McBride, Helguson, John, Routledge, Batista.

Victory Shield flyttet til Scunthorpe
Kveldens Victory Shield-kamp mellom England U16 og Skottland U16, der de to Liverpool-spillerne Sean Highdale og James Ellison er med i den engelske troppen, er flyttet fra York Citys Kit Kat Crescent til Scunthorpe Uniteds bane Glanford Park. Årsaken til dette er overvann på banen i York. Dommerne inspiserte banen i York i formiddag, og konkluderte med at den ikke er spillbar. Avspark blir fortsatt kl 21.05 i kveld, og kampen går live på Sky Sports 1 som oppsatt, med sendestart kl 21.00.

Cissé på norsk TV
Den norske TV-kanalen SportN viser den franske Ligue 1-matchen mellom Marseille og Monaco live fra klokken 19.55 i morgen kveld. Som vi antydet tidligere i dag, er det gode muligheter for at Djibril Cissé debuterer for sin utlånsklubb i denne kampen.