Spurs prøver å kapre Agger

Lørdagens motstander på Anfield, Tottenham, prøver å stikke av med både Daniel Agger og Theo Walcott. Frustrasjoner på transfermarkedet.

Britiske medier hevder i dag at Tottenham vil gjøre et forsøk på å kapre Daniel Agger rett foran nesen på Liverpool. I tillegg hevder de samme mediene nå at Spurs også ligger best an i løypa til å sikre seg Southamptons stjerneskudd Theo Walcott. Som om det ikke var nok, skal også Arsenal ha begynt å snuse på den danske midtstopperen.

Daily Express skriver i dag at Agger selv ønsker seg til Anfield, men Tottenham skal ha kontaktet Brøndby for å bli holdt underrettet om utviklingen i saken.

- Vi har ikke mottatt noe bud fra Liverpool, men vi forventer ett. Men de er ikke den eneste Premier League-klubben som er interessert i Daniel Agger, siteres Brøndbys daglige leder Per Bjerregaard i avisen.

Tottenham skal også ha tilbydd Southampton den polske spissen Grzegorz Rasiak som en del av overgangen, i håp om å lokke Theo Walcott til White Hart Lane. Rasiak var stor stjerne under Southampton-manager George Burley i Derby.

Frustrert Alves
Sitater fra spansk presse tyder på at Sevillas høyreving Daniel Alves er veldig frustrert over å ha blitt priset ut av en overgang til Liverpool av sin klubb. Brasilianeren hevder at Liverpool har prøvd å kjøpe han. 22-åringen har spansk pass, og vil således ikke trenge arbeidstillatelse i England.

- Det er sant det som blir sagt om Liverpools interesse. Også andre europeiske klubber har vært ute etter meg. Men alt avhenger av Sevilla. Jeg er en ambisiøs person, og selv om jeg trives i Sevilla er målet mitt å spille for en storklubb, slik at jeg kan spille meg inn på det brasilianske landslaget, siteres Alves.

- Drømmen min er å spille for Brasil i et VM. Ingen direktører fra Liverpool har snakket direkte til meg, men jeg er glad for at de regjerende mestrene i Europa viser interesse, fordi det er en stor klubb, legger han til.

Og frustrert Rafa
Også Rafael Benitez er frustrert over lite fremgang på transfermarkedet nå i januar. Spanjolen sier til pressen i sitt hjemland at jakten på en ny midtstopper og en høyreving går tregere enn han hadde håpet på.

- Transfermarkedet er alltid vanskelig, men enda verre i januar. De gode spillerne er bundet til gode klubber, og kontraktene deres er veldig kompliserte. Man må derfor konsentrere letingen om spillere i mindre klubber, slår han fast til La Voz de la Galicia.