Sterkere lag enn først antatt?

Rafael Benitez hinter om at han kan komme til å stille et sterkere lag i kvartfinalen mot Arsenal enn først antatt. The Gunners sliter med en del skader.

Uttalelser fra Rafael Benitez til liverpoolfc.tv i dag, kan tyde på at spanjolen vurderer å bruke et litt sterkere mannskap i ligacupkampen mot Arsenal i morgen kveld enn først antatt.

- Vi vet at Arsenal er et veldig godt lag, som spiller god fotball, og dette blir utvilsomt en vanskelig kamp. Men vi spiller bra for øyeblikket, og jeg har tro på at vi kan avansere til semifinalen. Kanskje kommer vi til å bruke noen av de unge spillerne vi har i troppen, men totalt sett vil jeg ta ut et erfarent lag, ettersom vi møter så god motstand. Mot så gode spillere, må vi være forsiktige, siteres Liverpool-manageren.

- Jeg husker vi slo Arsenal 2-1 på Anfield da Neil Mellor scoret seiersmålet helt mot slutten, og vi spilte meget bra med høyt tempo. Jeg tror dette kan bli en lignende kamp, og jeg ønsker at vi spiller på samme høye nivå som vi gjorde den dagen, legger han til.

Arsenal-manager Arsene Wenger forventes fortsatt å stille med et ungt lag i denne kvartfinalen. Theo Walcott og Jeremie Aliadiere kan for eksempel komme til å utgjøre angrepsduoen, da Thierry Henry er ute med skade, mens Emmanuel Adebayor trolig blir hvilt fordi han har fått kjenning med en leggskade. Det samme gjelder backen Emmanuel Eboue, som sliter etter å ha fått en lårhøne.

Arsenal kan imidlertid ha forsvareren Lauren tilbake etter et langvarig skadeavbrekk. Han er i falle fall på full fart tilbake etter en kneoperasjon. William Gallas (lårskade) og Tomas Rosicky (lyske- og hamstringskade) blir trolig ikke med til Merseyside en gang. Freddie Ljungberg er også definitivt uaktuell på grunn av en hamstringskade.