Steven Gerrard ønsker Michael Owen

«Frir» til Newcastle-spissen og innrømmer at Liverpool mangler en skikkelig målgjører.

Liverpools tidligere spiss Michael Owen returnerte sist sommer til England etter en periode i utlendighet, i Real Madrid. Førstevalget hans var gamleklubben, men i stedet endte han i Newcastle United til en sum av £17M.

Siden da har det vært spekulert i om spilleren har en klausul som gjør at han kan bli solgt videre til Merseyside til sommeren. Skal vi tolke Steven Gerrards siste uttalelser, håper han i hvert fall det.

- Jeg vet at Michael ønsket seg til oss, vi har et nært nok forhold til at jeg skjønte det. At overgangen ikke skjedde, skyldtes mer Liverpools valg enn at spilleren ikke hadde lyst, sier kapteinen til Sunday Times.



Liverpools spisser har ikke akkurat scoret masse mål i det siste, noe som har utløst spekulasjoner om at det vil bli hentet inn forsterkninger. I så fall ser Gerrard Owen som en mulig kandidat.

- Det er vanskelig å si hvilken forskjell han kunne ha utgjort mot Benfica, men Michael scorer mål. Det har han bevist både innenlands og utenlands, konstaterer Gerrard enkelt, før han konkluderer:

- Selvfølgelig ville jeg elsket å få Michael Owen til klubben.

Dette «frieriet» begrunner Gerrard med at klubben trenger en som kan avgjøre kamper.

- Peter Crouch er et oppspillspunkt. For å få det maksimale ut av ham, trenger vi en målgjører ved siden av ham, og det har vi ikke i øyeblikket, innrømmer Liverpools stjernespiller.