Steven skuffet over å måtte stå over

Steven Gerrard er skuffet over å måtte se neste landskamp fra TV-skjermen. Reservene vant i Skottland. Diao aktuell for utlån til Stoke?

Et skuffende uavgjort resultat mot Makedonia i går, men kanskje mer skuffende for Steven Gerrard er det at han må stå over onsdagens kamp i Kroatia på grunn av gult kort. Liverpools kaptein uttalte etter kampen at han er skuffet over suspensjonen.
- Som spiller ønsker jeg å være involvert i alle store kamper. Det er derfor svært skuffende å måtte reise hjem. Jeg kommer selvfølgelig til å heie på gutta hjemmefra og forhåpentligvis klarer vi å spille god fotball og få et bra resultat.

Om selve kortet sier han følgende:
- Dommerens avgjørelse om å gi meg advarsel var jeg ikke enig i. Jeg fortalte at jeg tok ballen og han var enig. Men dommeren hevdet at jeg også tok spilleren.

Igjen traff Steven treverket med et godt langskudd denne sesongen. Det har blitt mange stang ut både på klubb og landslag for den hardtskytende spilleren.
- Jeg har allerede truffet stanga eller tverrligger fire eller fem ganger i høst. Jeg trenger litt mer flaks. Jeg traff ballen godt, kanskje for godt? Det er ofte skuddene heller går inn når du bare treffer sånn delvis.

Manager Steve McClaren er også skuffet over ikke å kunne bruke Gerrard i neste kamp.
- Kortet var hardt idømt. Det var reaksjonen til spilleren fra Makedonia som fikk dommeren til å finne finne frem kortet. Det skulle ikke vært mer enn et frispark.

Reservene vant i Glasgow
Nyervervelsen Nabil El Zhar (bildet) storspilte da reservelaget slo Rangers 2-0 på hjemmelagets treningsfelt i helgen. El Zhar var flere ganger nær nettkjenning og spilte igjennom Ryan Flynn da han scoret 2-0 målet. Kampens første mål var et selvmål. Danny Guthrie og Miki Roque var også nær nettsus i Skottland.
Hughie McAuley var fornøyd med gjennomføringen og sier til klubbens offisielle nettsted at et redusert kampprogram for reservelaget denne sesongen (spiller bare 18 ligakamper) gir mulighet til å gjennomføre et par slike kamper. Om selve kampen sier han følgende:
- Det var mye positivt å hente og gutta klarte heldigvis å omsette vår dominans på banen i uttelling foran mål.

Ryktebørsen
Dagens engelske søndagsaviser skriver at Salif Diao er aktuell på utlån til Stoke. Midtbanespilleren er på ”ørkenvandring” rent karrieremessig etter at en medisinsk test i Charlton forhindret en overgang i sommer og spilleren selv trakk seg fra en overgang til spansk fotball. Rafa har gjort det klart at afrikaneren verken er aktuell for førstelaget eller andrelaget i klubben.

”Alle” storeklubbene blir satt i forbindelse med Manchester Citys midtstoppertalent Micah Richards. Det er snakk om at Chelsea, Arsenal og Liverpool ønsker seg ungguttens tjenester allerede fra januar.