Stevie G klar til Wigan

Steven Gerrard er med i troppen til morgendagens kamp mot Wigan. Liverpool håper at en avtale med Gabriel Paletta er klar innen mandag.

Kapteinen aktuell for Wigan
Ifølge Liverpool Echo har Steven Gerrard selv tro på at han er spilleklar til morgendagens kamp på JJB.  Gerrard vil i ettermiddag ha en test før man avgjør om midtbanemotoren blir med i troppen som tar turen til Wigan.  Steven fikk en smell kneet i kampen mot Chelsea.  Med kamper mot Arsenal og Manchester United neste uke vil manager Rafael Benitez uansett vurdere nøye hvilke spillere han vil benytte i de nærmeste kampene.
Sky Sports News sier nå at Gerrard har kommet igjennom testen og er med i troppen til kampen mot Wigan.


Paletta snart klar
Selv om man ikke har kommet med noen kommentarer fra Anfield virker det utvilsomt som om opplysningene fra Argentina er riktige, nemlig at forsvareren Gabriel Paletta kommer til Merseyside til helgen for å sluttføre en avtale man allerede er godt i gang med.

Ifølge Liverpool Echo håper de røde å ha alle formaliteter i orden innen mandag.  Klubbene skal være enig om en overgangsum på £2M.  Paletta tilhører nå Banfield i Buenos Aires, og vil spille i den argentinske ligaen ut sesongen.  Spilleren som blir 20 år til neste uke var med å vinne U20 VM for Argentina i fjor.