Stjålne billetter blir ikke duplikert

1600 røde supportere risikerer å ikke få sett FA-Cup finalen på lørdag, selv om de var kvalifisert for og betalte for billetter. - Uakseptabelt, sier Rick Parry. Kongelig besøk i Cardiff.

Millennium Stadium, som arrangerer FA-Cup finalen 2006, nekter å duplikere 1600 billetter som ble stjålet i posten sist fredag.  Billettene skulle sendes ut til Liverpool-supportere, men arrangøren sier at man av sikkerhetshensyn ikke vil slippe inn noen på disse angitte plassene.

Rick Parry uttaler følgende om saken på klubbens egen hjemmeside:  ”Avgjørelsen tatt av Millennium Stadium og ikke å duplikere billetter er helt uakseptabel og straffer vanlige supportere som har vært så uheldige å uforskyldt bli ofre for et ran.

”Vi forstår ikke hvorfor Millennium Stadium har tatt denne avgjørelsen, siden duplikate billetter er blitt gjort tilgjengelige ved hver eneste av de seks kampene som har blitt spilt der siden vi først spilte i Cardiff i Ligacupfinalen i 2001.  Det er også grunn til å påpeke at hver eneste klubb i Premier League er i stand til å tilby duplikerte billetter om nødvendig.

”Vi holder for øyeblikket på med å kontakte hver eneste supporter som ble tilsendt billetter på fredag for å få nøyaktig oversikt over hvor mange billetter som er blitt stjålet.

”Vi vil fortsette vår dialog med representanter for fotballforbundet i et forsøk på å sørge for at et veldig viktig medlem av fotballfamilien, så mange Liverpoolfans som mulig, får sjansen til å være med på den største festforestillingen i engelsk fotball.”

Paul Sergeant hos Millennium Stadion sier at han er skuffet over uttalelsene til Rick Parry, og at det store antallet stjålne billetter gjør dette til en sikkerhetsrisiko man ikke har vært ute for før.


Prince William deler ut bøtta
Den engelske kongefamilien vil lørdag være representert ved Prins William i Cardiff.