Storsmell for reservelaget

Reservene røk hele 4-1 borte mot Middlesbrough i kveld. Hodeløst forsvarsspill ødela for et ungt reservelag hvor blant annet Antwi scoret selvmål.

I en merkelig kamp, med mange store sjanser for gjestene var det første og fremst grove forsvarsfeil som ødela på en kald kveld i nordøst.

Boro tok ledelsen da Godwin Antwi satte ballen i eget nett før Ramon Calliste scoret trøstemålet vårt fra straffemerket. Kveldens kaptein, Jack Hobbs, bommet så helt med et tilbakespill og gav bort 2-1-målet tidlig i andre omgang.

De røde spilte faktisk en god førsteomgang dominert av mye presist pasningspill og bra bevegelse. De lå klart over i spill og sjanser. Ved pause stod det uavgjort 1-1. Anderson misset en 100 % sjanse rett før hvilen.Hobbs, Antwi, Anderson, Hammill og Roque spilte alle i mandagens FA Youth Cup kamp mot Burnley.

To mål på to minutter tidlig i andre omgang punkterte imidlertid oppgjøret – selv om de røde forsatte å presse og skape sjanser. 1-4 gav ikke er riktig bilde av kampen og var flatterende. Robbie Foy var tilbake etter utlån i Wrexham, mens akademispilleren Ryan Flynn fikk sin debut.

Martin, Barrigan, Smith, Roque, Antwi, Hobbs, Anderson, Peltier (Flynn’67), Calliste (Lindfield’76), Guthrie, Hammill (Foy’65).
Ikke brukt: O’Donnell, Willis.