Styret med unnskyldning til Rafa

Rafael Benitez har fått en beklagelse og uforbeholden støtte fra sin ledelse, etter fremført kritikk av et anonymt styremedlem i en riksavis.

Ifølge Liverpool Echo har ikke vedkommende styremedlem som feigt stod fram anonymt i Daily Mirror forrige uke, med krass kritikk av Rafael Benitez, identifisert seg personlig og beklaget hva som ble sagt overfor manageren.  Benitez går likevel ut og takker for støtte fra sin ledelse, og supporterne som sang hans navn som aldri før under lørdagens kamp mot Aston Villa.

- Folk spør meg om jeg tenker på min fremtid, men da jeg bestemte meg for å komme hit og senere fornye kontrakten da andre klubber henvendte seg, var situasjonen slik den er nå, sier Benitez.  – Mitt mål er å vinne mange trofeer her og bygge et sterkt lag for fremtiden.

- Når du hører folk verdsette min tropp, så er det tre ganger så mye verdt som da jeg kom.  Det er klart at vi har et bedre lag og jeg trives virkelig her.  Når du hører en slik støtte som jeg fikk på lørdag, da betyr det at jeg er på rett sted.

- Jeg snakket ikke med formannen på lørdag, men jeg vet at han støtter meg.  Jeg vil takke formannen, Rick Parry og styret.  Jeg vet at de var virkelig bekymret over hva som skjedde, men jeg vet at jeg har deres støtte.  De er fornøyd med hva vi gjør.

- Kampen på lørdag var en av de beste vi har spilt denne sesongen, men denne gangen var det ekstra tilfredsstillende etter det snakket som har vært.  Hvis du spiller bra, scorer mål og ser en slik innsats, da må du være fornøyd.