Supportercup i Sarpsborg

I forbindelse med Community Shield-kampen mot Chelsea arrangerer et par ivrige Liverpool-supportere i Sarpsborg egen supportercup lørdag 12.august.

The Premier Pub i Sarpsborg arrangerer supportercup i Sarpsborg lørdag 12. august, som en oppladning til The FA Community Shield,  Liverpool – Chelsea, på søndag. Kampene starter klokken 10.00, og spilles på Spartabanen, ved Sparta Amfi. Turneringen forventes å være ferdig ca klokken 16.00.

- Vi kan tilby garderober og dusjer for de som måtte ønske det. På kvelden er det bankett på The Premier Pub i Sarpsborg sentrum, der det serveres spekemat med passende drikke til, melder initiativtakerne Truls Klavestad og Ole Martin Stenersen. Begge for øvrig ivrige Liverpool-supportere og medlemmer av supporterklubben.

- Vi opererer med en påmeldingsavgift på cirka hundre kroner som skal dekke dommere, mat og litt drikke, legger de til.

Liverpool vil stille med flere lag, og duoen håper du har lyst til å bli med på noen av lagene til de røde. Er du interessert kan du ta kontakt med Ole Martin Stenersen på tlf 99 29 91 55 eller Truls Klavestad på tlf 90 53 01 83 eller mail [email protected]