Supportere krever en avgjørelse

Til tross for at Rick Parry i ettermiddag har tilbakevist at kommer til å ta stilling til 2-3 tilbud om å kjøpe opp LFC, gå klubben likevel viktige dager i møte. Supporterne krever nå klare svar.

Forskjellige rapporter har i dag hevdet at 2-3 interessenter kjemper om å kjøpe opp Liverpool F.C. – og at det kommer til å bli en snarlig avklaring om hvem som blir ny eier. Mange antar at LFC ikke vil ha råd til å finansiere et nytt stadionanlegg alene, og at klubben derfor må få viktige brikker på plass snarest. I klartekst betyr dette ny eier med frisk kapital. Det er ingen hemmelighet at Liverpool FC har vært til salgs de siste årene – spørsmålet har imidlertid vært hvem som overtar for dagens eier David Moores, og når?

Situasjonen har dratt veldig ut i tid og det hersker stor frustrasjon både innad og utad i klubben. En kilde sier til Liverpool.no i dag at LFC fremstår som ei skute i fri drift, og snarest trenger en myndig kaptein ombord. Hvem dette eventuelt blir, og når alt er på plass, vil ingen på Anfield kommentere.

Les Lawson i den offisielle Supporterklubben på Merseyside sier det mange tenker. – Den nåværende situasjonen har vært slik i over tre år og det er på tide og sette strek. Enten må David Moores si at han ikke er villig til å selge aksjene sine, eller så må de akseptere det beste budet som ligger på bordet. Det må imidlertid være riktig person – dette dreier seg ikke bare om penger. Vi tror fortsatt dette er en spesiell klubb og vi vil fortsatt foretrekke en Liverpoolsupporter ved roret. En som har de riktige følelsene for klubben. Men det er viktig med en avgjørelse på denne sagaen snart, avslutter Lawson.