Suveren Gerrard

Liverpools kaptein knuste all motstand i avstemningen om å bli Årets Spiller i LFCSCSB. Djimi Traore linket til Charlton.

Stevie G for andre gang
Steven Gerrard gjentok bedriften fra 2003/04, og ble Årets Spiller i supporterklubben.  Kapteinen og toppscoreren sanket hele 71,5% av stemmene.

Momo Sissoko(7,8%), Jamie Carragher(5,1%), Pepe Reina(4,9%), Steve Finnan(4,6%) og Xabi Alonso(3,2%) fulgte nærmest Gerrard.  Harry Kewell, Peter Crouch, Sami Hyypiä og Luis Garcia mottok også stemmer.


Exit for Djimi?
Det har ikke vært noen hemmelighet at Djimi Traore er en av de spillerne Rafael Benitez ønsker å kvitte seg med, etter hvert som manageren håper å bringe inn penger for å styrke sitt transferbudsjett.  Kjøp av spillere som Fabio Aurelio og Gabriel Paletta i sommer har gjort at den hurtige franskmannen vurderes som overflødig til førstelagstallen.

Ifølge Daily Mirror er Charlton og den nye manageren Iain Dowie de som sist har vist interesse for Djimi.  I London håper man på å sikre seg 26-åringen for så lite som £600.000.  Bolton og Birmingham har tidligere antydet at de vurderer et mulig kjøp av Traore.