Syv med nye trøyenumre

Liverpool har tatt ut 31 spillere til troppen for Champion League, hvorav syv unggutter har fått nytt trøyenummer. Adam Hammill klar for Europa.

Liverpool har registrert 31 spillere til spill i sluttkampene i Champions League.  En tropp kan bestå av 25 spillere, i tillegg til unge spillere fra egen stall.  Liverpool kunne imidlertid bare registrere tre nye spillere, nemlig Miki Roque, Paul Anderson og Robbie Fowler.  Sinama-Pongolle, Josemi og Neil Mellor går ut i forhold til klubbens forrige tropp i CL.

For Liverpools del går syv unge spillere utenom den offisielle kvoten, nemlig James Smith, Danny O’Donnell, Danny Guthrie, David Mannix, Adam Hammill, Lee Peltier og Robbie Foy.  Av disse er Hammill den eneste fra ungdomsakademiet i Kirkby, selv om vi tidligere på liverpool.no har kunnet fortelle at den kreative 17-åringen vil være den neste som flyttes opp i førstelagstallen

Smith, O’Donnell, Hammill og Peltier har fått sitt første trøyenummer i Liverpool.  Foy har som kjent hatt trøyenummer tidligere, men har nå fått nr.44 etter å ha kommet tilbake fra sitt låneopphold i Wrexham.  Miki Roque og Paul Anderson, som Rafael Benitez har hentet til Melwood det siste året, har fått nr. 27 og nr. 26.  Roque er altså blitt foretrukket fremfor spillere som Godwin Antwi og Jack Hobbs, muligens fordi spanjolen også kan spille på backen.

Jan Kromkamp og Daniel Agger er som kjent ikke tilgjengelige i Champions League, mens Robbie Fowler altså er tilbake som en av angriperne.

1 Jerzy Dudek
20 Scott Carson
25 José Reina

3 Steve Finnan
4 Sami Hyypiä
6 John Arne Riise
21 Djimi Traoré
23 Jamie Carragher
27 Miguel Roque-Farrero
28 Stephen Warnock
36 Antonio Barragan
41 James Smith*
42 Danny O'Donnell*(bilde)

7 Harry Kewell
8 Steven Gerrard
10 Luís García
14 Xabi Alonso
16 Dietmar Hamann
22 Mohamed Sissoko
26 Paul Anderson
30 Boudewijn Zenden
32 Besian Idrizaj
35 Danny Guthrie*
38 Danny Mannix*
40 Adam Hammill*
43 Lee Peltier*
44 Robbie Foy*

9 Djibril Cissé
11 Robbie Fowler
15 Peter Crouch
19 Fernando Morientes

* = På ungdomslista (List B). Spillere født etter 1.1.1984 og som har vært mer enn to år i klubben.