Tiden renner ut for Kewell

Harry Kewell sliter med å bli spilleklar i tide til VM-start, og kan være aktuell som innbytter. Florent Sinama-Pongolle med frisparkscoring i EM.

Fortsatt trøbbel med lyske
Harry Kewell har de siste dagene vært til ytterligere behandling for lyskeskaden som bidro til at han måtte forlate banen under nok en finale mot West Ham.  Australieren har lenge slitt med denne skaden, selv om han greide å trene seg opp til å ha en bra andre halvdel av 2005/06.  Nå sier trener Guus Hiddink at det kan bli aktuelt å ha stjernespilleren som en joker på benken, i alle fall under starten av VM, slik tilfellet var under play-off mot Uruguay før jul.  Kewell sliter nemlig med å bli klar nok til å kunne involveres mot oppvarmingskampene mot Nederland 4.juni og mot Liechtenstein 7.juni.

- Jeg benyttet ikke Harry fra start i den andre kampen mot Uruguay, siden han var en lignende situasjon ved å komme tilbake fra en skade, erindrer Hiddink.  – Det kan derfor være mulig at han kan delta i en del av kampen, men ikke fra start.  Men vi får se, det er litt tidlig å ta en avgjørelse nå.  Kanskje kan vi gjøre det etter treningskampen mot Nederland.

Australia spiller sin første kamp i VM mot Japan 12.juni.


Flo på scoringslista
Frankrike slo i går Tyskland med 3-0 i EM for U21 landslag.  Florent Sinama-Pongolle gjorde 1-0 på et frispark.  De to siste målene kom etter at Flo var byttet ut etter 62 minutter.  Anthony Le Tallec var ikke involvert.