Tidlig avspark mot United

Liverpools hjemmekamp mot Manchester United har fått tidlig avspark lørdag 18.februar. Rafa satser lokalt. Real Madrid peiler seg inn på Alonso.

Liverpool FC bekrefter at kampen mot Manchester United i 5.runde i FA-cupen har blitt terminfestet til lørdag 18.februar. Avspark på Anfield vil være klokken 13.30 norsk tid. I Storbrittannia vil BBC vise kampen "live", og den vil dermed også bli tilgjengelig på norsk fjernsyn.

Rafa satser lokalt
Rafael Benitez antyder langt på vei at han ønsker en større stamme med lokale spillere i sin tropp, når han i dag uttaler seg til Liverpool Echo. Robbie Fowler, Jamie Carragher, Steven Gerrard og Stephen Warnock er kvartetten av førstelagsaktuelle scousere per i dag.

- En av grunnene til at jeg hentet Robbie Fowler er at jeg ønsket flere lokale spillere. Jeg vet at de lokale spillerne har den lidenskapen for klubben som kreves, og de vet av erfaring hva Premier League handler om, uttaler Benitez.

- Dersom du kan kjøpe en lokal spiller gjør det også godt for lagånden, legger han til.

Victor er glemt – og neppe tid til flere
Liverpool Echo bekrefter nå våre opplysninger fra i går, om at Benitez har trukket seg fra forhandlingene om Deportivo-vingen Victor. Manageren skal fortløpende vurdere om han skal se seg om etter nye alternativer på høyrekanten, men som vi alle vet er tiden i ferd med å renne ut, og lokalavisen regner således dette som veldig usannsynlig.

Real jakter Alonso
Rapporter i spansk presse forteller at Real Madrid har sett seg ut Liverpools midtbanestjerne Xabi Alonso som sitt store transfermål for sommeren 2006. Real-president Florentino Perez skal ha satt opp sin ønskeliste for sommerens innkjøp, og den skal toppes av playmakeren på Anfield. Arsenals Asheley Cole skal også stå på listen.