To Premier League-klubber vil ha Kirkland

To ikke navngitte klubber fra Premier League skal ønske seg Chris Kirkland. Keeperen vurderer nå sine valgmuligheter foran neste sesong.

Chris Kirkland vurderer i disse dager tilbud fra et par klubber i Premier League. Det melder nettstedet til Sky Sports. Liverpool-reserven ser seg om etter en ny klubb, etter å ha blitt fortalt at han ikke inngår i Rafael Benitez sine fremtidsplaner.

Den skadeforfulgte keeperen forlater med sikkerhet Anfield i sommer, men hvor han ender opp, og hvor mye Liverpool vil få igjen av de £6M de i sin tid betalte Coventry for sisteskansen, er helt uvisst.

Kirkland ble som kjent lånt ut til West Bromwich hele sist sesong, men fikk bare 10 kamper for Midlands-klubben på grunn av en nyreskade og et fingerbrudd. 25-åringen ønsker seg nå en ny start i en annen klubb, og spillerens agent, Colin Gordon, avslører nå at klubber på øverste nivå har vist interesse for målvakten.

- Det er et par klubber som er interessert i Chris. Begge spiller i Premier League, og Chris vurderer nå tilbudene. Han trener nå, og begynner å komme i form igjen. Chris har ambisjoner, og ønsker å spille i Premier League. Han ønsker også å gjenvinne plassen sin i Englnd-troppen, sier Gordon til skysports.com.

West Bromwich ble lenge linket til en permanent avtale med Kirkland, men dette sår nå Gordon sterk tvil omkring ettersom Midlands-klubben rykket ned til Championship.

- Jeg tror ikke Chris kommer til å skrive under for West Bromwich. Han ønsker å spille på øverste nivå, sier agenten.