Tottenham interesserer Cissé

Djibril Cissés agent hevder at franskmannen er interessert i en overgang til Tottenham. Bortekampen mot West Ham blir flyttet. Juniorene tilbake i hverdagen.

Djibril Cissés agent har invitert Tottenham til å komme med et tilbud til sin klient i sommer, skal man tro tabloidavisen Daily Mail.

- Djibril er veldig interessert. Vi vet at Tottenham er det også. Situasjonen vil nok få en løsning til sommeren, og jeg tror ikke Liverpool kommer til å stå i veien for en overgang dersom de kan få tilbake £7-£10M, siteres agenten Ranko Stojic i den britiske avisen.

- Vi har aldri kommet med noen forespørsel på Cissé, og har ikke vist noen interesse for spilleren, hevder en talsmann for Tottenham i sakens anledning.

West Ham-kampen blir flyttet
Liverpools bortekamp mot West Ham lørdag 22.april kommer til å bli flyttet, ettersom Hammers gikk videre til semifinalen i FA-cupen på Manchester Citys bekostning i går kveld. Semifinalene er nemlig terminfestet samme helg som Liverpool skulle ha spilt på Upton Park. Ny dato for kampen er ikke fastsatt ennå.

Tilbake til hverdagen for juniorene
Etter å ha nådd finalen i FA Youth Cup er Liverpools U18-spillere tilbake i hverdagen igjen, og i ettermiddag spilles den utsatte kampen mot Derby på akademiet i Kirkby. Avspark er klokken 14.00 norsk tid.

Finalen i juniorcupen er for øvrig allerede terminfestet, selv om Liverpool ikke vet hvem som blir deres motstander av Manchester City og Newcastle før torsdag. Begge finalekampene går live på Sky, og den første kampen blir spilt på Anfiled torsdag 13.april med avspark klokken 20.30 norsk tid. Den andre kampen, på enten City of Manchester Stadium eller St. James’ Park, blir spilt fredag 21.april.

Trener John Owens reflekterte over semifinalen mot Southampton før møtet med Derby i dag.

- Vi virket å ha stø kurs mot finalen etter vår tidlige scoring, men de slo tilbake. Selvmålet til Jack Hobbs helt på tampen av ordinær tid var begynnelsen på en følelsesmessig berg og dalbane for oss. Når du er sekunder unna avansement, og det blir ekstraomganger, er det tungt å heve seg igjen. Du føler da at motstanderen får et psykisk overtak, og du bekymrer deg for at spillerne blir mentalt utslitt. Det var en stor prestasjon av guttene å komme tilbake etter det, og nå kan vi forhåpentligvis vinne turneringen. Men det er ikke garantier i juniorcupen. For ti år siden var en finale i juniorcupen mer en indikasjon på at du hadde spillere som ville slå igjennom på førstelaget. Vi håper det skal være tilfelle hvert år, og det er ikke annerledes i år. Men nå som alle klubber søker etter talenter over hele verden, er det ikke alltid like lett for juniorene å ta steget opp, slår Owens fast.

Nå må imidlertid både treneren og hans spillere fokusere på dagens kamp mot Derby, der de røde håper å slå tilbake etter bare en seier på de fire siste seriekampene. Adam Hammill fikk en vridning i kneet i semifinalen mot Southampton på fredag, og kunne ikke spille for reservelaget i går kveld. Han er dermed trolig heller ikke aktuell for U18 i dag, selv om det ikke er ventet å bli noen langvarig skade. Ryan Flynn pådro seg en lårhøne i Southampton, og måtte byttes ut på grunn av dette, samt at han var sliten og hadde tendenser til krampe. Han er imidlertid tilgjengelig igjen i dag.