Traore nærmer seg Charlton

Djimi Traore kan være klar for The Valley i løpet av det neste døgnet. Jamie Carragher sier at kampen mot Maccabi er en av sesongens viktigste.

£2M for forsvarer
Ifølge Liverpool Echo er Djimi Traore nærme en overgang til Charlton.  Den langbente franskmannen var et av Gérard Houlliers første kjøp i 1999, og med en kjøpesum som totalt skal ha kommet opp til £750.000.  Hurtig og taklingsterk, har Traore vært omdiskutert enten han har spilt midtstopper eller venstreback med sitt ujevne og ofte begrensede taktiske spill.  Charlton skal være villig til å betale om lag £2M for 26-åringen, og dermed gjøre ham til en av ikke særlig mange spillere som Liverpool har kunnet selge dyrere enn hva de kjøpte ham for.

Ifølge Echo håper man at en overgang vil kunne sluttføres i løpet av de nærmeste 24 timene.  Salget vil kunne bidra til å ytterligere styrke et transferfond som man ønsker å bruke til å hente inn angriperen Dirk Kuyt fra Feyenoord.


Carra fokusert foran onsdagens kamp
En passasje til gruppespillet i Champions League vil sikre Liverpool garantert £10M+, og følgelig har man bokstavelig talt ikke råd til å feile i kvalifiseringskampene mot Maccabi Haifa.  Jamie Carragher innrømmer da også at man må gå til onsdagens hjemmekamp mot israelerne med en innstilling om at dette er en av sesongens viktigste kamper.

- Det har vært mye fokus om hvor bortekampen skal spilles, og det er riktig nok, men vi må konsentrere oss om den kommende hjemmekampen.  Vi må bare sørge for å gå videre, siden det å spille i Champions League betyr så mye både sportslig og økonomisk.

- Vi må huske på at de har trukket et av de sterkeste lagene vi kunne ha fått.  De har mye erfaring fra Champions League og de har et mye sterkere lag enn de vi har møtt tidligere i denne runden.  I de to siste kvalifiseringene tapte vi begge gangene med 1-0 på Anfield, og vi var litt heldig siden det praktisk talt var avgjort før disse kampene.  I slike utslagsrunder er det viktig å spille en god første kamp, noe de to siste årene har vist.

- Jeg har delt rom med Craig Bellamy i Sveits og han har fortalt meg om erfaringen fra Newcastle, da de tapte i kvalifiseringen for noen år siden.  Andre britiske klubber har gjort det samme.  Han sa at det tok spillerne lang tid å komme seg igjen, slik at vi ikke ønsker en lignende opplevelse.

- Vi må behandle denne kampen som en av sesongens viktigste.