Tre røde for England

Det er bekreftet at Sven-Göran Eriksson vil benytte tre spillere fra Liverpool i dagens generalprøve mot Jamaica. Usikker fremtid for Florent Sinama-Pongolle.

Crouch på topp
England spiller mot Jamaica kl 15.00 i dag, og kampen vises direkte på TV3.  Landslagsjef Sven-Göran Eriksson har bekreftet at han vil benytte et annet system enn sist mot Ungarn, og det går mot en 4-4-2 oppstilling på Old Trafford.

Gary Neville er skadet og spiller ikke, og Jamie Carragher kommer inn på høyrebacken.  Lengst gikk tipsene i retning av at Peter Crouch vil være partner med Michael Owen.  Steven Gerrard er banker på laget og spiller da sentralt på midtbanen sammen med Frank Lampard.

Englands lag er nå bekreftet til å være:  Robinson; Carragher, Terry, Ferdinand, A.Cole; Beckham, Gerrard, Lampard, J.Cole; Crouch, Owen.


Rafa holder døren på gløtt for Flo
Florent Sinama-Pongolle har tidligere antydet at han har sett sin fremtid vekk fra Anfield, og Blackburn har heller ikke vært avvisende til å prøve å få til en permanent overgang for spilleren de lånte siste halvdel av forrige sesong.

Manager Rafael Benitez vil imidlertid ikke lukke døren helt igjen for den unge franskmannen, og sier at en endelig avgjørelse ikke er tatt om fremtiden til 21-åringen.

- Vi har ikke tatt noen endelig avgjørelse om Sinama og det haster ikke for oss, forklarer Benitez.

- Jeg vil snakke med ham om hans fremtid når vi kommer tilbake til pre-season trening.  Sinama er en veldig lovende spiller som alltid har gjort det bra.  Han har vært en nøkkelspiller for Frankrike U21 i EM.

- Våre speidere har fulgt ham der og rapportene er gode.  Jeg vet at det var andre klubber som holdt øye med ham, men de må vente siden vi ikke er ute etter å selge Sinama.