Trekløver for England

Steven Gerrard, Jamie Carragher og Peter Crouch som ventet med i den første troppen til Steve McClaren. Trio også kalt opp for Spania. Jan Kromkamp vraket for Nederland.

Liverpool er en av de klubbene som vil bli forstyrret mest i den siste midtuken før Premier League starter.  Neste uke er det som kjent full runde med privatlandskamper, og Melwood vil være tynt befolket under mesteparten av neste uke.

Da Steve McClaren presenterte sin første landslagstropp i ettermiddag var det som ventet tre helrøde som var inkludert.  Steven Gerrard er som kjent ny visekaptein under McClaren, mens Jamie Carragher og Peter Crouch er blitt fast inventar i troppen over de siste månedene.  Utlånte Chris Kirkland er også blitt kalt opp.  England spiller hjemme mot Hellas, på Old Trafford, onsdag 16.august.

Hos Spania er Xabi Alonso, Luis Garcia og Pepe Reina med i troppen som møter Island i Reykjavik.

Nederland gjester Irland til neste uke og mens Jan Kromkamp var med blant de 31 første som Marco van Basten tok ut, ble høyrebacken vraket til troppen på 18 som reiser til Dublin.  Dirk Kuyt, som er linket til Liverpool, er for øvrig med i troppen.