Trekning i FA-cupen i morgen

Fjerde runde i FA-cupen blir trukket i morgen ettermiddag. Alonso fordøyer Luton-kampen. Whitehead toner ned Liverpool-rykter.

I morgen klokken 14.30 vil vi få vite hvem Liverpool får som motstander i 4.runde i FA-cupen. Da finner nemlig trekningen for neste runde sted.

Tomålsscorer mot Luton, Xabi Alonso, har imidlertid ikke rukket å tenke så mye på kommende motstandere. Han har i dag fortsatt nok med å fordøye gårsdagens utrolige comeback.

- Det var en helt utrolig kamp. Alt så ut til å gå vår vei da vi gjorde vårt første mål, men Luton kom sterkt tilbake. Vi brente et straffespark, og plutselig lå vi under 3-1. Comebacket vil få folk til å dra paralleller til Champions League-finalen, men vi skulle aldri ha rotet det til og kommet i en slik posisjon. Vi skulle ha bygd på ledelsen vi tok i første omgang. Men når enden er god, er allting godt. Vi er med i neste runde, og det er det viktigste, sier playmakeren til Liverpools offisielle hjemmeside i dag.

Sunderland-spiller toner ned Liverpool-link
Sunderlands midtbanespiller Dean Whitehead har i dag benyttet mediene til å tone ned spekulasjonene som linker han med en overgang til Anfield. 23-åringen sier han er smigret over interessen fra Rafael Benitez, men poengterer at han er fokusert på å hjelpe Sunderland til å unngå nedrykk.

- Selvsagt er det fint at jeg spiller så bra at jeg blir linket til en klubb som Liverpool, som tross alt er regjerende mestere i Europa for tiden. Men det påvirker meg ikke i det hele tatt. Jeg fokuserer kun på å hjelpe Sunderland til å klatre på tabellen. Det er det eneste som opptar meg, sier Whitehead til lokalpressen i nord-øst.