Turprogrammet klart 2006/2007

Supporterklubbens og Sabra Sportsreisers turprogram er for lengst klart. Ta en nærmere sjekk på opplegget for neste sesong dersom du har tenkt deg over Nordsjøen.

Bård Thoresen i Sabra sier pågangen etter terminlisten kom ut forrige torsdag har vært formidabel og mange allerede har booket tur og opplegg til høsten.

 

- Manchester United og Everton ble jo lagt ut for salg til alle medlemmer samtidig i The Kopite nummer 7, og var mer eller mindre utsolgt da kampoppsettet kom. Nå er alle plassene borte, og det nytter dessverre ikke å ringe oss om disse kampene, sier Bård.

 

Hvilke andre turer er populære?
- Siden alle toppkampene er berammet til 2007 har vi merket stor pågang på kamper som Tottenham, Blackburn og Manchester City nå i høst. Dersom du har planer om å reise over på noen av disse oppgjørene bør du ikke sitte på gjerdet for lenge.

Hva er nytt i årets turprogram?
- Sammen med styret i Supporterklubben har vi bestemt oss for å legge ut nesten alle turene som såkalte ”landpakker”. Det vil si at du selv kan velge om du vil kjøpe flyreisen via oss eller ordne det på egenhånd. Turprisene ligger fra ca kr 2700,- og opp til kr 6.390,-. Med økte flypriser i SAS og hoteller i Liverpool som stadig øker helgeprisene sine, håper vi sesongens turprogram har noe som passer for enhver lommebok, avslutter Bård.


Oppdatert 13.10.06:
Følgende turer er nå helt utsolgt:

Tottenham, Blackburn, Aston Villa, Reading, Manchester City, Chelsea, Everton, Manchester United, Arsenal og Charlton.

Det nytter ikke å kontakte Sabra om disse kampene.