TV3 sender United-kampen

Det er bekreftet at TV3 sender Liverpool-Manchester United i FA-cupen. Rafa og Macca venter på Fowler-scoring. Fowler tatt i fartskontroll. Marine i Senior Cup.

Det har nå blitt bekreftet at TV3 kommer til å sende Liverpool – Manchester United i 5.runde i FA-cupen direkte. Sendingen den 18.februar starter klokken 13.25, fem minutter før avspark.

Gleder seg til Fowler åpner kontoen
Etter at Robbie Fowler nettet 171 ganger for Liverpool i sin første periode i klubben, gleder nå manager Rafael Benitez seg til at scouseren igjen skal finne nettmaskene for de røde. Det kan skje allerede i kveld. I så fall tangerer Fowler Kenny Dalglish i antall scoringer for Liverpool.

Benitez føler seg trygg på Fowlers goalgetter-egenskaper, men kanskje ikke like trygg på 30-åringens fysiske tilstand. Manageren insisterer nemlig i dag på at det gjenstår en del arbeid på treningsfeltet før Fowler er tilbake i sin beste form.

- Jeg gleder meg til å se han gjøre sitt første mål foran The Kop igjen, men nå må han jobbe med fysikken sin, sier Rafa til liverpoolfc.tv.

Liverpool Echo avslører at Fowler har begynt på et intensivt treningsprogram under streng overvåkning av assistent-manager Pako Ayesteran, da spanjolene har konkludert med at spissen er et stykke unna optimal form.

- Folk her har fortalt meg alt om Robbie Fowler, og hva han kan gjøre for laget. Han har gode minner herfra, og forhåpentligvis vil han få flere i fremtiden. For det første er han en god avslutter, og for det andre gir han oss nye alternativer. Vi kan bruke Cissé på høyreflanken, og fortsatt ha en spiller inne i feltet.

- Jeg husker Fowler godt fra hans første periode i klubben. Jeg så blant annet UEFA-cupfinalen mot Alaves, og var således klar over hva han er kapabel til. Han vil score mer enn 10 mål for sesongen, og er en god avslutter. Han gil gi oss kvalitet. Han er 30 år, og har mye erfaring. Han ønsket å komme hit, og hans lidenskap vil bli viktig for oss, spår spanjolen.

- Vi er klar over skadehistorikken hans, men vi jobber med et spesielt treningsprogram for han, slik at han skal komme i form. Om vi gir han 5 minutter eller 90 minutter på banen, så er han i stand til å gjøre mål. Han kan ikke spille en hel kamp ennå, men han vil gradvis bli i bedre form. Alle har gratulert meg med den nye spilleren. Nå venter vi bare på at han skal score foran The Kop igjen. Men viktigst av alt er det at laget fortsetter å vinne, og det vet Robbie også. Vi tenker på kampene, ikke bare på en enkelt spiller, avslutter Rafa.

Macca henrykt
En annen som er glad for at Fowler er tilbake ved røttene er hans gode venn Steve McManaman.

- Byen har stått på hodet etter at nyheten om Robbies retur til Liverpool ble kjent, og personlig kan jeg nesten ikke vente til jeg hører brølet fra The Kop når han entrer banen i kveld. Jeg gleder meg på hans vegner, og jeg er sikker på at han blir å finne på benken i kveld, med en god sjanse til å få et innhopp, sier Fowlers tidligere lagkamerat.

- Liverpool har ikke hentet han tilbake for å la han råtne på benken. Han har gjort noen fantastiske mål i det siste, og er ivrig etter å komme i gang. Jeg synes det er artig at Benitez sier han fikk ideen om å hente han tilbake da han møtte oss på Pan American pub på Albert Dock i fjor. Jeg kan ikke huske noe fra det møtet som tilsier at Robbie skulle få denne sjansen, legger McManaman til.

- Jeg kjenner Rafa fra min tid i Real Madrid. Han var manager i Valencia da. Han elsker å snakke fotball. Fem minutter etter at Champions League-finalen var slutt, begynte han å tenke på hvor det var rom for forbedringer. Det er jeg sikker på, sier Macca.

Fowler fikk fartsbot
Liverpool Daily Post melder at Robbie Fowler ble tatt i fartskontroll på vei til trening på Melwood i går. Det var i en sone med 30mph i West Derby Road at Tuebrook-politiet skal ha stoppet spissen, som slapp unna med en bot på £60 og tre prikker på førerkortet.

Marine blir motstander
Marine blir Liverpool-juniorenes motstander i semifinalen i Liverpool Senior Cup, etter at de slo St Helens Town med hele 4-1 i sin kvartfinale i går.

Flyrute legges ned
Norske Liverpool-supportere som reiser en del til England for å se kamper ”live” kan notere seg at British Airways legger ned direkteruten mellom Manchester og Oslo fra 5.mars. Nedleggelsen av den daglige ruten blir begrunnet med dårlig lønnsomhet.