U18 spilte uavgjort mot Forest

Liverpool U18 klarte bare uavgjort 2-2 mot Nottingham Forest på akademiet i dag. David Raven får ros for sitt spill i Tranmere.

Liverpool U18 spilte i dag uavgjort 2-2 mot Nottingham Forest hjemme på akademiet. De røde stilte et relativt sterkt lag, men lå likevel under med 1-0 ved pause. I medvinden i andre omgang hevet imidlertid hjemmelaget seg. Først utlignet Jonathan Pringle, før Craig Lindfield sørget for ledelse for vertene. Forest fikk imidlertid med seg det ene poenget etter en generaltabbe av keeper Paul Lancaster i sluttminuttene.

Sisteskansen slapp først en enkel ball inne i feltet, før han felte spissen til Forest i iveren etter å rette opp tabben. Lancaster var meget heldig som slapp unna med gult kort, men klarte ikke å redde det påfølgende straffesparket.

Trener John Owens vil nok være misfornøyd med det uavgjorte resultatet, men kan glede seg over at Jay Spearing startet sin første kamp etter å ha vært langtidsskadet med beinbrudd.

Liverpools lag: Paul Lancaster, Jordan Holmes, Robbie Threlfall, Jay Spearing, Calum Woods (kaptein), Jimmy Ryan, Paul Barratt, Ryan Flynn, Craig Lindfield (Ryan Wignall 75), Jonathan Pringle (Michael Nardiello 70), Conal Platt. Ubrukte reserver: Josh Mimms (keeper), Ben Parsonage, Francis Smith.

Roberts roser Raven
Tranmere-forsvarer Gareth Roberts (tidligere Liverpool) roser i dag David Raven for hans spill i Tranmere-trøya under utlånsoppholdet fra Liverpool. 21-åringen har vært fast inventar hos Birkenhead-klubben etter at han ankom fra Liverpool på lån ut sesongen i januar.

- David Raven har gjort det veldig bra her. Han hadde allerede en god del erfaring da han kom fra Liverpool, og har tydeligvis lært mye på Anfield. Han har gjort seg positivt bemerket i de kampene han har spilt for oss, uttaler en imponert Roberts.