U18 vant i Sheffield

Liverpool U18 slo Sheffield United 1-0 på bortebane i går. En god generalprøve før juniorfinalen. Bolton ute etter å snu en negativ trend.

En scoring av Calum Woods sikret Liverpool U18 en 1-0 seier borte mot Sheffield United i går. Kampen ble dermed en fin generalprøve foran torsdagens finale i juniorcupen mot Manchester City.

Oppgjøret i Sheffield ble spilt under vanskelige forhold, med en sterk vind som gjorde det nærmest umulig å spille god fotball.

- Det var veldig vanskelig å spille god fotball under de rådende forholdene, men vi kjempet godt og fikk med oss en fin seier, uttaler lagets trener John Owens til liverpoolfc.tv.

- Målet kom etter en corner der Robbie Threlfall headet ballen ned til Calum Woods, som var på riktig sted og nettet. Seieren gjør godt for selvtilliten til guttene foran finalene i FA Youth Cup, og vi ser nå frem til den første kampen på Anfield, legger han til.

Liverpools lag mot Sheffield United: Paul Lancaster, Jordan Holmes, Robbie Threlfall, Jay Spearing (Jonathon Pringle 45), Calum Woods, Francis Smith, Paul Barratt, Jimmy Ryan, Michael Nardiello, Conal Platt, Ryan Wignall.

Bolton inne i en negativ trend
Bolton-manager Sam Allardyce tror hans lag må levere en av sine beste kamper for sesongen på Anfield i dag om de skal klare å snu lagets negative trend der man står bokført med tre strake ligatap. Big Sam innrømmer at hans spillere føler presset nå som kampen om en plass i UEFA-cupen neste år hardner til, men han tror at hans mannskap kan gjenta bedriften fra tidligere i sesongen, da Bolton som kjent gjorde slutt på Liverpools rekke med strake seirer etter at det ble 2-2 på Reebok Stadium. Mangeren tror og håper på et nytt overraskende resultat i ettermiddag.

- Poenget vi tok på hjemmebane kom etter hard jobbing fra mine spillere. Det var en stor kamp fra vår side, og et godt resultat. Et resultat jeg håper vi klarer å repetere i dag. Men nå spiller vi på Anfield, og da blir det mye vanskeligere å gjenta bedriften, sier Allardyce.

- Liverpool slipper sjelden inn mer enn ett mål, men vi vil utfordre dem på fysikken og prøve å få med oss poeng fra kampen. Vi er inne i vår dårligste periode for sesongen rent resultatmessig, og vi føler oss mye mer presset nå. Men det er ingenting vi kan gjøre med kampene som allerede er spilt. Vår posisjon er litt usikker nå, og vi er litt bekymret for at det ikke blir europacupspill på oss neste sesong. Vi må slutte å tape så raskt som mulig, og ha tro på at vi kan produsere spill opp mot vårt beste mot Liverpool. Vi har sanket to poeng mer enn på samme tid i fjor, og moralen i troppen er fortsatt god, avslutter Allardyce.