Uavgjort for Hammill og Lindfield

Både Adam Hammill og Craig Lindfield spilte mesteparten av kampen da England U19 klarte respektable 1-1 mot Spania i Østerrike. Paul Anderson var ubenyttet innbytter.

Liverpool-duoen Adam Hammill og Craig Lindfield hjalp England U19 til uavgjort 1-1 i sin første kamp i den såkalte UEFA Preparatory Tournament i Østerrrike lørdag. Motstander var ingen ringere enn regjerende U19-europamestere Spania, så dette var et godt resultat for de unge engelskmennene.

Både Hammill og Lindfield ble byttet ut i løpet av kampen. Lindfield spilte i 69 minutter og Hammill i 86 minutter. Den tredje uttatte Liverpool-spilleren, Paul Anderson, ble sittende på benken hele kampen.

Alle de tre røde håper å bli involvert når England spiller sin andre kamp i turneringen mot vertsnasjonen Østerrike i kveld. Avspark er klokken 19.00. Englands siste kamp i turneringen er mot Italia på onsdag.

UEFA Preparatory Tournament er opprettet for lagene som er toppseedet i EM-kvalifiseringen, og dermed går rett inn i eliterunden. Disse lagene er således ikke opptatt med kvalifiseringskamper denne høsten.