Uavgjort for legendene

Liverpool stod distansen best da scoringer fra John Durnin og Steve McManaman sørget for 2-2 mot Celtic i veldedighetskamp i Glasgow, hvor Kenny Dalglish igjen var spillende manager.

Hele 22 røde legender var i aksjon i løpet av de 90 minuttene.  Før pause stilte Celtic med en håndfull yngre og hurtigere spillere, spesielt i angrep og forsvar, enn hva Liverpool benyttet.  Det klassiske paret Alan Hansen og Mark Lawrenson var i forsvar, selv om Lorro var mer ute på backen enn inne i midten.  Det var derfor fortjent at det stod 2-1 til hjemmelaget etter 45 minutter, etter to mål fra Darren Jackson.  John Durnin utlignet til 1-1 med en flott avslutning etter en nesten like fin pasning fra Ray Houghton.

Etter pause begynte manager Kenny Dalglish å benytte noen flere av sine folk som fortsatt har litt sprut i beina, og de røde var klart best i 2.omgang.  Det ble imidlertid med en utligning, da Steve McManaman elegant avsluttet et angrep involvert Lawrenson og Gary McAllister.

Hos Liverpool var Bob Bolder solid i mål, mens Nigel Spackman i en litt uvant rolle som midtstopper var den fremste i et tregt men klokt forsvar.  Mark Lawrenson imponerte også ved å være på banen i nesten hele kampen, mens John Wark ga ytterligere kløkt da han kom innpå i 2.omgang.

På midtbanen holdt Steve McManaman og Gary McAllister koken hele tiden de var på banen, selv om en kunne undres hvorfor 34-årige Steve ikke kom seg forbi 56-årige Danny McGrain en eneste gang før pause.  Ray Houghton viste også at touchen og kampgløden er ved like.

Lengst fremme var Ian Rush aktiv som innbytter og ga mer fart sammen med Paul Walsh, mens John Durnin fortsatt kan avslutte.  Den største applausen kom som ventet da Kenny Dalglish satte seg selv innpå da det var ti minutter igjen.

Totalt sett var det en av de bedre kamper vi har sett i denne genren, hvor begge mannskap tydelig prøvde å vinne.

Liverpool startet med dette laget:  Bolder; Lawrenson, Spackman, Hansen, Beglin; Houghton, Thompson, McAllister, McManaman; Durnin, Beardsley.  Følgende innbyttere ble benyttet:  Whelan, Wark, Thomas, Barnes, Walsh, Dalglish, Walters, Marsh, Gillespie, Rush, A.Kennedy.