Uavgjort for reservene

To scoringer et stykke ut i 2.omgang sørget for 1-1 mellom reservene til Liverpool og Aston Villa, etter at Robbie Foy hadde gitt de røde ledelsen. Lee Peltier utvist.

I likhet med førstelaget mot Newcastle spilte reservene med 3-5-2 system, hvor Antonio Barragan og James Smith spilte vingbacker.  O’Donnell, Antwi og Roque dannet forsvaret.  I en underholdende 1.omgang hadde begge lagene susere i stolpen.  Danny Guthrie sendte et frispark i aluminiumen, mens Peter Whittingham var nære på for gjestene.  Angriperne Robbie Foy og Ramon Calliste hadde også sjanser.

Liverpool tok ledelsen da en Robbie Foy på linje med forsvaret fikk lov til å gå på et glimrende fremspill fra Guthrie, og sendte ballen pent forbi keeper.  Fire minutter senere, etter 77 minutter, utlignet imidlertid Villa ved Lund.

Mot slutten av kampen ble det delt ut tre røde kort da Osbourne foretok en stygg takling på Peltier, og midtbanespilleren reagerte med å slå etter Villa-spilleren.  Begge ble utvist sammen med Bridge hos gjestene, etter at det hele var på randen i å ende med masseslagsmål.

Liverpools lag: Martin; Barragan, Antwi, O’Donnell, Smith; Peltier, Roque, Hobbs, Guthrie, Foy; Calliste(Lindfield 78).  Reserver: Lancaster, Woods, Barnett, Flynn.

Aston Villa: Olejnik, Green, Lowry, Cahill(Hogg 78), O’Halloran, Whittingham(Herd 78), Lund, Osbourne, Mikaelsson(Saunders 70), Bridges, Kabeya.