Uavgjort for reservene

Et ung reservelag spilte 1-1 mot Oldhams reservelag i en treningskamp på Boundary Park. Adam Hammill nettet for de røde.

Liverpools reservelag har ingen ligakamp før 7.desember. Derfor har reservelagsmanager Gary Ablett fått i stand et par treningskamper. I ettermiddag møtte de et mer rutinert Oldham-lag i regnværet på Boundary Park. Adam Hammill (bildet) ga de røde ledelsen på en flott soloprestasjon etter 25 minutter, men ”The Latics” utlignet og fastsatte sluttresultatet til 1-1 midtveis i 2.omgang.

Gary Ablett var fornøyd med kampen, og tror at dette var verdifull trening for laget.
- Det var en god gjennomkjøring for guttene. Vi stilte med et ganske ungt lag, og spillerne klarte seg veldig bra mot Oldham, som hadde med syv eller åtte spillere med erfaring fra League One.

- Forholdene var forferdelige, men i 1.omgang hadde vi et fint pasningspill, forsvarte oss bra og viste noen gode bevegelser.

- Målet var veldig bra. Adam stakk inn fra venstre, utfordret et par forsvarere, så åpningen og sendte ballen inn i bortre kryss, akkurat da det så ut som han hadde spolert sjansen.

- Vi gjorde fire bytter i pausen, og for å være ærlig led prestasjonene våre som et resultat av det. Vi forærte dem utligningen, og vi misbrukte en stor sjanse mot slutten da Danny Guthrie var alene med keeper.

- Alt i alt er jeg fornøyd med hva vi presterte. Vi mangler fremdeles litt foran mål, men forhåpentligvis kan vi vise ytterligere forbedringer i vår neste kamp mot Marine i neste uke.

Lagoppstilling: Martin, Smith, Darby (Threlfall 45), Antwi, Roque, Mannix, Anderson (El Zhar 45), Peltier, Lindfield (Idrizaj 45), Guthrie, Hammill (Flynn 45). Ubenyttet reserve: Roberts.

Reservelaget møter Marine på The Arriva Stadium i Crosby tirsdag 28.november kl. 20.45 (norsk tid). Billettpriser: £5 for voksen og £3 for barn.