Ubeseiret på Anfield i 2006

Rafael Benitez sa seg fornøyd med at seier mot Watford gjorde at The Kop ikke har opplevde ligatap i 2006, men innrømmet at det ble en nokså vanskelig kamp.

Etter en skuffende 1.omgang avgjorde Liverpool med scoringer tidlig og sent etter pause, fra Craig Bellamy og Xabi Alonso.  Rafael Benitez mente at tre nye poeng på eget gress var fortjent, men erkjente at man fikk visse problemer med et robust lag fra Watford.

- Vi fortjente å vinne kampen, men de var fysisk sterke og arbeidet virkelig hardt.  Det ble vanskelig å finne rom i perioder, oppsummerte Rafa.

- I første omgang skapte vi noen sjanser, men jeg fortalte spillerne ved pause at vi måtte begynne å spille mer langs bakken og en pasning kunne være nok til å sørge for en scoring.  Det var det som skjedde da Bellamy scoret.

- Vi vet at Bellamy har mye kvalitet og han spiller nå bra for oss.  Da jeg kjøpte ham var tanken at han skulle løpe bak forsvar og skape sjanser for andre.  Han har en god forståelse sammen med Kuyt.

- Det var fint at vi fortsetter å vinne og igjen holdt buret rent.  Spillerne liker å spille hjemme på Anfield og det er godt å avslutte 2006 ubeseiret.