Udramatisk årsmøte

Mange mennesker hadde møtt fram, men de fikk få svar. Til gjengjeld hadde de noe å feire.

Etter flere årsmøter hvor blant andre Steve Morgan har bidratt til litt temperatur, ble det et forholdsvis rolig møte i kveld.

Formann David Moores var fraværende på grunn av sjukdom, og direktør Keith Clayton styrte ordet i hans sted.

Men det kom få overraskelser, og Clayton fikk lite å stri med - det meste som ble sagt, hadde allerede stått i Liverpool Echo tidligere på dagen.

Morgan uttrykte riktignok bekymring over klubbens gjeld, som han mente ikke hadde kommet godt nok fram i årsrapporten. Men konklusjonen hans, at en investor snart må på plass, er det ingen uenighet om.

Siste nytt om dette, og om stadionspørsmålet, er at det jobbes med, uten at de endelige avgjørelsene ennå er tatt. Samtidig ble nok en gang avvist er det finnes noen plan B.

På det godt besøkte årsmøtet, var det Rafael Benitez som høstet den største applausen for Champions League-triumfen. Beviset - trofeet - var dessuten til stede i Shankly Suite.

Rafa så lyst på framtida, og trakk fram Gabriel Paletta og Mark Gonzalez som spillerkjøp som vil bidra til å heve stallen ytterligere.

Når det gjaldt førstnevnte spiller, berømmet manageren talentspeiderne for å oppdage midtstoppertalentet før konkurrentene fikk kloa i ham.

Spanjolen sa også noen ord om situasjonen rundt skadde Momo Sissoko, men symptomatisk nok for årsmøtet, var det bare gammelt nytt:

Til å begynne med så det stygt ut for Sissoko, men situasjonen har bedret seg det siste døgnet.