Ung greker håper på hjelp fra UEFA

Lazaros Christodoulopoulos har blitt utestengt i fire måneder av sin klubb PAOK Saloniki, etter at det ble klart at han ønsket å forlate klubben. Nå håper han på hjelp fra UEFA.

Liverpool-linkede Lazaros Christodoulopoulos har appellert UEFA om hjelp til å bli fristilt fra sin kontrakt med PAOK Saloniki. Det skriver skysports.com.

Rapporter i Hellas har tidligere fortalt at den unge spissen/vingen skal ha akseptert et tilbud om en treårskontrakt fra Liverpool. Men nå virker det som om den unge grekeren sliter med å få forlate sin nåværende klubb.

Christodoulopoulos skal ikke ha deltatt på trening med PAOK de siste ti dagene, etter at den greske klubben skal ha stengt spilleren ute fra sine treninger for de neste fire månedene. Dette skal være årsaken til at 19-åringen nå går til UEFA for å få hjelp til å aktivere en klausul som sier at han skal løses fra kontrakten om noen legger £130 000 på bordet.

Dersom UEFA tar parti med spilleren i denne saken, vil det i praksis si at Liverpool har fritt leide til å sikre seg grekeren.