Unge irer imponerte

Den ferske Liverpool-duoen Shane O'Connor og Michael Collins var sentrale da Irland U17 slo Serbia. Sheffield United-stopper mister ligaåpningen. Carson linket til Leeds-lån.

Seier for unge irer
Den ferske Liverpool-duoen Shane O’Connor og Michael Collins var begge involvert da Irland U17 i går slo Serbia & Montenegro 2-0. O’Connor spilte hele kampen, mens Collins ble byttet ut etter 66.minutter. Oppgjøret var åpningskampen i en invitasjonsturnering i Ungarn.

De unge irene skal spille to kamper til denne uken. Den første mot Polen i ettermiddag, mens den siste er på lørdag. Motstander i den sistte kampen avhenger av resultatene tidligere i turneringen. Den irske landslagssjefen betrakter vennskapsturneringen som en fin oppgjøring til EM-kvalifiseringen i september.

Michael Collins var for øvrig involvert i angrepet hvor irene tok ledelsen, like før han ble tatt av banen. Liverpool-spissen kombinerte med Adrian Moyles på venstresiden, før han slo den avgjørende pasningen til tomålsscorer Sean Scannel. (Research: Frank H. Larsen)

Sheffield-stopper ute mot Liverpool
Sheffield Uniteds forsvarer Claude Davis mister ligaåpningen mot Liverpool etter å ha pådratt seg en kneskade. 27-åringen haltet av banen i en treningskamp mot Notts County tirsdag. Legeteamet på Bramall Lane bekrefter at midtstopperen må gjennomgå en meniskoperasjon, og dermed er han uaktuell til kampen mot de røde.

Carson linket til Leeds-lån
Aldri en uke uten at Liverpools reservekeeper Scott Carson blir linket til låneopphold i en ny klubb av engelske medier. Denne gangen skal det være Leeds, klubben Liverpool i sin tid kjøpte sisteskansen fra, som ønsker å låne den unge keeperen fordi Neil Sullivan skal ha blitt skadet i en treningskamp mot Nottingham Forest sist helg. Det er Mirror som melder dette.