Unggutter til Melwood

Adam Hammill og Calum Woods flyttes til Melwood for å bli innlemmet i førstelagstallen. Steve Finnan i den irske landslagstroppen.

Woods fikk tillit
Litt overraskende vil Calum Woods få fortsette sin karriere i Liverpool FC også etter denne sesongen.  Kapteinen på U18 har hatt en god sesong, og den allsidige spilleren har i det siste ruvet i midtforsvaret til juniorene.  Rafael Benitez har imidlertid hentet inn mange lovende midtstoppere til Melwood, som Mike Roque, Godwin Antwi og Jack Hobbs, slik at det nok var en del som trodde at nåløyet ville bli for trangt for 19-åringen

Liverpool.no har tidligere kunne fortelle at Adam Hammill(bildet) ville bli det neste talentet som tok steget fra klubbens ungdomsakademi og til Melwood.  Hammill er blitt regnet som det mest spennende talentet av de U18 spillerne som fortsatt har hatt tilhold i Kirkby og det gikk rykter om at man ønsket spilleren flyttet opp allerede i høst, men at Steve Heighway på The Academy satte en foreløpig fot ned.  Nå bekrefter imidlertid Liverpool FC at han og Woods blir forfremmet.


Finnan for Irland
Steve Finnan er som ventet med i den første landslagstroppen som Steve Staunton har tatt ut som irsk manager.  Irene møter Sverige til privatlandskamp i Dublin onsdag 1.mars.