Ungt reservelag mot Villa

Liverpool har sitt vanlige ungdomslag på plass når det møter et av topplagene i reserveligaen. Legender støtter kreftsak. Full sving mot Blackburn i påsken.

Roque igjen på midtbanen
Med derbyet mot Everton like om hjørnet er det ingen overraskelse at Paco Herrera og Hugh McAuley disponerer et ungdommelig lag i kampen mot Aston Villa.  Gjestene biter som vanlig bra fra seg i reserveligaen, men stiller også med et urutinert mannskap så tett opptil en ligarunde.

Liverpools lag: Martin; Barragan, Antwi, O’Donnell, Smith; Peltier, Roque, Hobbs, Guthrie, Foy; Calliste.  Reserver: Lancaster, Woods, Barnett, Flynn, Lindfield.

Aston Villa: Olejnik, Green, Lowry, Cahill, O’Halloran, Whittingham, Lund, Osbourne, Mikaelsson, Bridges, Kabeya.


Storfint besøk i Skem
Forstaden Skelmersdale får storfint fotballbesøk når et lag med noen av de største Liverpool-legendene gjennom tidene skal spille fotball for veldedighet. Et lag bestående av tidligere Anfield-stjerner vil spille mot et sammensatt ”bank-lag” på Ashley Travel Stadium søndag 23.april. Inntektene blir fordelt mellom kreftforskning og Skelmerdale United sitt barnefotball-prosjekt. Blant de som har sagt seg villige til å stille opp for den gode saken er Alan Kennedy, John Aldridge, Mark Lawrenson, Gary Gillespie, Jimmy Case, David Fairclough og Mike Marsh. Kampen vil ha avspark klokken 14.00 lokal tid den aktuelle søndagen, og en billett koster £5 for voksne og £2 for barn for å få sett de gamle heltene i aksjon.


7280 billetter mot Blackburn
Billettkontoret på Anfield har mottatt 7 280 billetter for de røde horder til kampen mot Blackburn 16.april, som er 1.påskedag.  Gjestene har dermed som vanlig fått tilgang på hele den ene kortsiden.  Billettsalget starter 28.mars.