United ønsker seg også Simao

Først var det Nemanja Vidic. Nå er det Simao Sabrosa. For andre gang er Alex Ferguson i ferd med å ”stjele” et av Rafael Benitez sine transfermål.

Først “stjal” de Nemanja Vidic foran nesen på Liverpool. Nå kan Manchester United være i ferd med å gjøre det samme med Simao Sabrosa.

Den franske urokråka Laurent Robert har ankommet Lisboa med det mål for øyet å skrive under kontrakt med Benfica. Robert har som kjent spilt for Portsmouth på utlån fra Newcastle denne sesongen. Franskmannens ankomst i Portugal skulle signalisere at Simaos tid i Benfica er over.

Men nå fremstår altså Manchester United som en hetere kandidat til å sikre seg den portugisiske vingen enn de røde fra Anfield. Sky Sports melder i alle fall at Liverpool har sterke konkurrenter i kampen om 26-åringens signatur i sin gamle rivaler fra Old Trafford. De viser til at kilder i Lisboa indikerer at United ser spilleren som arvtakeren til Ryan Giggs, etter at Simao imponerte i Champions League-kampen på Old Trafford. Vingen gjorde som kjent et flott frisparkmål i denne kampen, som hans lag tapte 2-1.

Liverpool var som kjent nære ved å sikre seg spilleren like før transferdeadline i august, men handelen strandet i siste øyeblikk.