Upson aktuell i januar?

Lokalavis i Birmingham tror at Birmingham Citys midtstopper Matthew Upson ender opp på Anfield i januar. Kuyt tenner julelysene i Liverpool.

The Birmingham Post skriver i dag at Liverpool igjen viser stor interesse for Matthew Upson, og at midtstopperen kan bli solgt fra Birmingham til Liverpool under transfervinduet i januar. Upson har ikke spilt førstelagskamp for Birmingham siden februar på grunn av en akillesskade, men Anfield-klubben skal ha fulgt rehabiliteringen til spilleren med argusøyne.

27-åringen var tilbake i spill for Birminghams reservelag onsdag kveld. Birmingham-ledelsen har den siste tiden hintet sterkt om at de kommer til å selge Upson i januar, dersom en klubb møter deres prisforlangende på omlag £4M.

Forsvarsspilleren har bare 19 måneder igjen av kontrakten sin på St Andrews, og Birmingham ønsker å få inn noen pund for han nå i stedet for å risikere at han går på fri transfer senere.

- Matthew Upson er en god spiller, men han ønsker å spille for en større klubb, og vi kan dessverre ikke beholde han, skal  Birmingham-eier David Sullivan ha uttalt nylig.

Upson ble hentet til Birmingham fra Arsenal for £1M i 2003. Han har 7 landskamper for England. The Birmingham Post regner med at 27-åringen er tilbake i førstelagsspill på St Andrews i løpet av desember, og lokalavisen hevder at Liverpool kommer til å legge inn et bud om stopperen da beviser at han har lagt skadeproblemene bak seg.

Kuyt tenner julelysene
Dirk Kuyt har fått det ærefulle oppdraget med å tenne årets julelys i Liverpool sentrum. Det skjer allerede på søndag. Kuyt vil tenne lysene sammen med et lite knippe andre lokale kjendiser foran St George’s Hall kl. 17.00 lokal tid søndag ettermiddag.