Usikkert om Bellamy spiller mot Bolton

Det er høyst usikkert om Craig Bellamy blir spilleklar til kampen mot Bolton i morgen. Arsenal må klare seg uten Fabregas i FA-cupens 3.runde. Transfervinduet åpner ved midnatt.

Det er høyst usikkert om Rafael Benitez vil ta sjansen på å bruke formspissen Craig Bellamy mot Bolton i morgen, etter at waliseren måtte forlate banen med en stram hamstring like etter pause på White Hart Lane i går. Dersom Bellamy ikke blir spilleklar, er det duket for Dirk Kuyt og Peter Crouch på topp mot de svære stopperne til Bolton.

- Jeg er fortsatt ikke sikker på om Craig Bellamy kan spille i morgen. Han kjente at det strammet til i hamstringen, og jeg tok han ut mot Tottenham for sikkerhets skyld, siteres Liverpool-manageren i dag.

Foruten Bellamy, er den langtidsskadde trioen Boudewijn Zenden, Mohamed Sissoko og Harry Kewell uaktuelle. Ser man bort fra disse skulle Rafa ha en skadefri tropp å velge spillere fra. Det vil vel ikke overraske noen om Sami Hyypiä, som ble hvilt mot Tottenham, er tilbake i midtforsvaret mot fysisk sterke Bolton-spiillere.

Når det gjelder Bolton, så forventer lokalavisen Manchester Evening News at de vil stille med uforandret mannskap etter den flotte seieren over Portsmouth i går. Det vil i så fall bety gjensyn med de tidligere Liverpool-angriperne Nicolas Anelka og El Hadji-Diouf. Anelka er Boltons formspiller fremfor noen, med syv mål på de åtte siste kampene.

Bolton stilte med følgende lag i 3-2 seieren over Portsmouth: Jaaskelainen, Ben Haim, Hunt, Meite, Campo, Faye, Nolan, Speed, Anelka, Davies, Diouf.

Arsenal uten Fabregas
Arsenal må klare seg uten sin gode spanjol Cesc Fabregas i FA-cupkampen på Anfield til helgen. Midtbanespilleren kom inn som innbytter da Arsenal tapte borte mot Sheffield United i går, og pådro seg raskt sitt femte gule kort for sesongen. Det betyr altså en kamps suspensjon, og denne må sones i 3.runde i FA-cupen mot Liverpool kommende lørdag.

Transfervinduet åpnes ved midnatt
Når rakettene smeller til værs ved midnatt, og britene stemmer i med ”Auld Lang Syne”, markerer det også at transfervinduet er åpent igjen, og vil være det hele januar måned. Og søndagsavisene lar ikke anledningen gå fra seg til å spekulere vilt og hemningsløst i mer eller mindre sannsynlige overgangsrykter. Sunday People er blant dem som er ute med ryktepennen, og har i dag linket David Beckham til Liverpool. Ingen seriøse kilder har backet opp disse rapportene. En annen spiller som blir nevnt i samme åndedrag som Liverpool i disse ryktetider er West Hams argentiner Javier Mascherano. En spiller som ikke har fått særlig med spilletid i London-klubben. Heller ikke dette har blitt backet opp av seriøse kilder.