Vellykket operasjon for Momo

Momo Sissoko gjennomførte i går en vellykket operasjon på høyre skulder. García tvilsom mot Middlesbrough. Benítez håper på positiv reaksjon fra spillerne. Uavgjort for El Zhar.

Momo Sissoko gjennomgikk en planlagt operasjon på sin høyre skulder i går. I utgangspunktet forventes det at midtbanespilleren er ute i tre måneder, mener Rafael Benítez sier til Liverpool Echo at operasjonen var vellykket. Nå venter man på tilbakemelding om hvor raskt 21-åringen kan komme tilbake i aksjon.
- Momo ble operert i går, uttaler Benítez.

- Legene sier at den var meget vellykket, men nå må vi vente. Vi vet at vi blir uten Momo for en stund, men om noen dager får vi kanskje vite nøyaktig hvor lenge det vil bli.

García tvilsom mot Boro
I dag returnerer landslagsspillerne til Melwood, og Benítez vil få en oversikt over tilstanden til disse før lørdagens kamp. Luis García sliter fremdeles med et leggproblem, og vil trolig ikke bli spilleklar til Middlesbrough-kampen.

Rafa håper på positiv reaksjon
Etter tapet mot Arsenal karakteriser Rafael Benítez oppgjøret på Riverside som en av sesongens viktigste. Han krever en positiv reaksjon fra spillerne, slik de viste med fem strake seirer etter tapet på Old Trafford.
- Så fort vi vinner borte, så er jeg sikker på at vi får se en forskjell, sier Benítez.

- Vi kan ikke forandre på hva som har skjedd i de andre kampene. Vi bør ikke tenke på noen av de andre lagene. Alt vi kan gjøre er å konsentrere oss om oss selv og jobbe hardere.

- Når vi vinner borte, vil forskjellen bli enorm i form av spillernes selvtillit. Vi har hele tiden vist kvalitet på hjemmebane, og det til tider har vi spilt bra borte, men vi har hatt problemer med å score mål.

- Programmet har vært rene galskapen igjen denne uken. Spillerne returnerer først på torsdag foran en lørdagskamp, men vi vil forberede oss så godt vi kan. Jeg er sikker på at spillerne er bestemte på vise fram sine kvaliteter.

Uavgjort for El Zhar
Nabil El Zhar var involvert da Marokko U21 spilte 4-4 mot Belgia U21 i Brussel tirsdag, melder nabilelzhar.c.la. Marokkonerne ledet både 3-0 og 4-2, men belgierne kom sterkt tilbake. El Zhar skal ha vist frem noen fine dribbleserier, og har nå blitt omdøpt til El Zharinho av marokkanske supportere. Liverpool-spilleren tegnet seg dog ikke på scoringslista.