Victor i søkelyset

Victor Sanchez hos Deportivo La Coruna synes å være høyrevingen Rafael Benitez har blinket ut. Djibril Cissé i trøbbel. Canal+ ønsker Fowler comeback.


Spansk høyreving nærmer seg
På sin hjemmeside skriver Sky Sports at Victor hos Deportivo La Coruna er spilleren som Rafael Benitez ønsker å styrke Liverpools høyreside med.  29-åringen har ikke blitt med Deportivo til Madrid for å spille helgens kamp mot Atletico og vil trolig reise til Merseyside denne helgen for samtaler og legesjekk.  Ifølge Sky ønsker Liverpool å binde spanjolen til Anfield fram til 2009.

Etter det liverpool.no erfarer er det hold i disse ryktene.  Victor Sanchez Del Amo startet sin karriere i Real Madrid midt på 90-tallet og vil være velkjent for Rafael Benitez.  Den hurtige og tekniske vingen kan spille på begge flankene, men holder vanligvis til på høyrekanten.  Han debuterte på det spanske landslaget på sin 24-års dag og har seks landskamper.  Han er 182 cm høy og 77 kg tung.


Cissé arrestert
Ifølge BBC ble Djibril Cissé torsdag kveld, i sitt hjem, arrestert for vold mot sin gravide kone Jude.  Han ble tatt med til politistasjonen, hvor han aksepterte en advarsel.

En talsmann fra politiet uttalte:  - Som et resultat av etterforsking fra politiet, har en 24-år gammel mann blitt arrestert for mistanke om overgrep.  Mannen ble intervjuet på politistasjonen og advart med henhold til overfall.

Liverpool FC har valgt å ikke kommentere hendelsen.


Canal+ ønsker å sende fra Anfield
Til liverpool.no sier Canal+ fredag kveld at de har sendt en forespørsel om å få sende Liverpool-Birmingham førstkommende onsdag.  Kampen, som nå kan bli comebacket til Robbie Fowler i helrødt, er ikke på den opprinnelige sendeplanen.  Kanalen understreker at man foreløpig ikke kan love direkte bilder fra Anfield.