Viktig å matche Rafas ambisjoner

I forbindelse med den forestående kontraktsforlengelsen med Benitez, uttaler Parry at det er viktig for klubben å matche spanjolens ambisjoner. Skadene til Diao frustrerer Harry.

Nettstedet til Sky Sports siterer søndag Liverpools daglige leder Rick Parry på at det er viktig for klubbens ledere og spillere å overbevise Rafael Benitez om at de røde er i stand til å kjempe om de gjeveste trofeene i årene som kommer. Parry mener det er nøkkelen til å holde Rafa på Anfield i mange år fremover. Den daglige lederen har forstått hvor viktig det er for klubben å matche spanjolens ambisjoner.

- Det handler ikke så mye om lengde på kontrakter, for dersom managere blir misfornøyde går de bare. Derfor handler det mye om å holde Rafa fornøyd, og legge til rette for at han skal få gjøre det han trives best med. Vi må være realistiske, og vi vet at suksess fører med seg interesse fra andre klubber. Rafa vil nok være fristet av andre tilbud, så det er opp til oss andre å fortsette og levere varene slik at vi matcher Rafas ambisjoner og gir han den spenning og glede som skal til. Vi har tro på at vi kan klare det, men det finnes aldri noen garantier i livet, uttaler Parry.

Diao fortsetter neppe i Portsmouth
Liverpools midtbanespiller Salif Diao har vært utlånt til Portsmouth denne sesongen. En klubb han neppe kommer til å fortsette i etter sommeren. Senegaleseren har tilbrakt storparten av tiden på sør-kysten på behandlingsbenken, etter å ha vært forfulgt av skader hele sesongen. Portsmouth er således trolig ikke interessert i å hente Diao på permanent basis. Manager Harry Redknapp uttaler i alle fall i dag at han er frustrert over afrikanerens stadige skader, og sier han ikke aner når midtbanespilleren vil være aktuell for laget igjen.

- Han ser aldri ut til å klare og bli skadefri. Han har akkurat lagt et hamstring-problem bak seg, men nå har han forstrukket en muskel i oppvarmingen til en trening. Jeg hadde trengt han på midtbanen, fordi han er en stor, sterk kar, og vi mangler litt muskler på midtbanen. Men han er alltid på behandlingsbenken, og jeg vet ikke når han vil være tilbake i spill igjen, uttaler en svært frustrert Redknapp til Sunday Mirror.