Viktige kamper for juniorene

Liverpool U18 spiller mot Crewe i morgen. Deretter venter storkampene på rad og rekke. Først cupkampen mot Burnley, deretter toppkampene mot Blackburn og Man Utd.

Liverpools kamp mot Burnley på Turf Moor i 5.runde av FA Youth Cup har blitt datofestet til mandag 30.januar. Avspark er klokken 20.00 norsk tid.

Liverpool vant som kjent 2-1 over Ipswich i en jevn kamp på Anfield i går kveld, mens Burnley avanserte til 5.runde med samme sifre på bekostning av Fulham. I runden før det var det Hull som måtte bite i gresset, da de tapte 3-2 for Lancashire-klubben.

Flere av spillerne som spilte mot Ipswich i går kveld, får meget kort tid til å ta seg igjen før neste kamp. Liverpool U18 skal nemlig spille ligakamp mot Crewe på bortebane klokken 12.00 (norsk tid) i morgen. Det er imidlertid ventet at trener John Owens vil gjøre store forandringer på laget i forhold til cupkampen. Spillerne fra Melwood vil ikke delta i ligakampen, og Owens vil gjøre bruk av hele troppen sin.

I motsetning til i fjor har nemlig Owens en stor spillerstall å øse av, og at han stadig roterer på spillerne har ikke påvirket resultatene i negativ retning ser det ut til.

U18 ligger som kjent på tredjeplass på tabellen, to poeng bak ledende Blackburn Rovers og á poeng med Manchester United på andreplass. Disse to lagene møtes i Blackburn i morgen, og et uavgjort resultat der gir dermed Liverpool sjansen til å smette forbi og innta tabelltoppen.

Liverpool slo Crewe 3-1 på hjemmebane i oktober, men etter dette tapte de røde tre kamper på rad. I det siste har Owens sine gutter imidlertid funnet tilbake til godformen, med seire i de tre siste ligakampene. I forrige kamp måtte som kjent West Bromwich bite i gresset da de røde vant 5-3.

- Vi har hatt lite med tid siden cupkampen mot Ipswich, men vi kan bruke spillere som ikke har vært involvert så mye tidligere mot Crewe. Når kampene kommer så tett som dette, må du bruke hele troppen du har til rådighet. Faren er at du kan miste litt kontinuitet. Forhåpentligvis vil guttene som nå får sjansen i morgen bevise at de bør være på laget hver uke, uttaler Owens til Liverpool Daily Post.

Etter Crewe-kampen har Liverpool frihelg fra ligaspillet neste helg. Men deretter venter tre viktige kamper. Først cupoppgjøret på Turf Moor, deretter hjemmekamper mot de to andre tetlagene i ligaen, Blackburn og Manchester United.