Warnock-comeback da reservene tapte

Liverpools reserver gikk på nytt tap i kveld. Warnock gjorde comeback. Flo på scoringslista. Semifinalister klare. Chelsea i fjerde runde av FA Youth Cup.

Gary Abletts mannskap gikk i kveld på et 1-0 tap borte mot Boltons reserver i Leyland foran 331 tilskuere. Ricardo Vaz Te scoret for Bolton ti minutter før pause, og det var kampens eneste mål, og det burde muligens vært avblåst for offside.
Liverpool var livlige i første omgang, og nærmest kom Fabio Aurelio med et skudd like utenfor etter en kort cornervariant.

Warnock gjorde comeback etter sin lyskeskade, og kom inn for Aurelio i pausen. I andre omgang presset Liverpool godt på, og Bolton hadde redninger på strek etter skudd fra Guthrie og heading fra Idrizaj. Ali Al-Habsi vartet også opp med en klasseredning etter at Lee Peltier hadde prøvd seg, men det ville seg ikke i kveld dessverre.

Gabriel Paletta og Miki Roque spilte hele kampen i midtforsvaret og får strålende kritikk. Andre som blir trekt frem positivt er Lee Peltier og Danny Guthrie.

Dette var laget Liverpool stilte med:
Martin; Peltier, Roque, Paletta, Aurelio (Warnock '45); Anderson (Flynn '82), Guthrie, Idrizaj, Hammill; Lindfield (Antwi '69), El Zhar.
Ubenyttede reserver: Roberts og Darby.

Boltons lag:
Al-Habsi; Charlesworth, Gardner (Thompson '70), Cassidy, Ellis; Augustyn, Sinclair, Adranik (Sissons '66), Smith, Tal (Jamieson '59), Vaz  Te.
Ubenyttede reserver: Gbemie og Howarth

Utlånt rød på scoringslista i Spania
Utlånte Florent Sinama-Pongolle scoret i kveld mot selveste Real Madrid på Santiago Bernabeu. Målet til Sinama kom etter en drøy halvtime, i en kamp Huelva overraskende vant 3-0.
Dette var hans 6. mål på 14 kamper for Recreativo Huelva denne sesongen.

Tre lag klare for semifinaler
Chelsea og Tottenham vant i kveld sine kvartfinaler mot henholdsvis Newcastle og Southend og er klare for semifinaler i ligacupen. I går sikret 2. divisjonslaget Wycombe sin plass da de slo Charlton på The Valley.
Trekningen om hvem vinneren av Liverpool og Arsenal i den siste kvartfinalen møter i en semifinale vil være på lørdag kl. 13:15. Trekningen blir sendt direkte på Sky Sports Soccer Saturday.

Chelsea i fjerde runde av FA Youth Cup
Chelsea vant i dag sin kamp 3. runde kamp mot Nottingham Forest på Aldershot Town sin hjemmebane. Woods scoret begge målene for de blå, som nå skal ta turen til Anfield for fjerde runde på nyåret.